Trofé (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-02-01
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
310 g
SAB
Hc
ISBN
9789188959744

Trofé

(6 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-02-01
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Efter att ha hittat en amatörfilm i sin avlidne fars kassaskåp, bestämmer sig Elisabeth Caspersen för att anställa den exklusiva privatdetektiven Michael Sander. Filmen visar en brutal och välorganiserad mänsklig jakt i ett arktiskt landskap, där hennes pappa deltar som jägare, och Elisabeth fruktar att detta kommer att förstöra det världsomspännande företag som hennes far byggt upp.

Under utredningen inleder Michael Sander ett på flera sätt problematiskt samarbete med Rikspolischefen Lene Jensen och de dras snabbt in i en mystisk och bisarr värld. De tvingas bryta ner all sin tidigare kunskap och erfarenhet i jakten efter sanningen kring denna hemliga människojaktsorganisation och det dröjer inte länge innan de tvingas kämpa för sin egen överlevnad. Duon inser nämligen att de är de kommande offren för spelets nästa jaktomgång

Trofé är första delen i Steffen Jacobsens nordiska thrillerserie om privatdetektiven Michael Sander och polischefen Lene Jensen. Steffen Jacobsen (1956-) är en dansk ortopedisk kirurg, debattör och författare som varit bosatt och arbetat stora delar av sitt liv på Grönland och i norra Norge. Han har skrivit flertalet vetenskapliga artiklar och fick sitt stora genombrott som författare i samband med Trofé (Trofæ) 2013. Steffen Jacobsen är idag en av Danmarks mest lästa spänningsförfattare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trofé. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Måste läsas!
    Ulrika (Skellefteå), 25 augusti 2021

    Det här är en av de bästa böcker jag har läst. Bra skriven, smart, spännande och går inte att lägga ifrån sig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Steffen Jacobsen