Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Robin Lyons (del 1)
Antal sidor
458
Utgivningsdatum
2019-11-08
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Maria Bodner Gröön
ISBN
9789188979049

Krisläge E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-11-08

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vem kan man lita på när livet står i brand?

Robin Lyons har fått sparken från Londonpolisen, kan inte betala sina räkningar och måste flytta hem till sina föräldrar med sin tonårsdotter. Den enda som verkar vara glad över att hon är tillbaka i Birmingham är hennes vän Corinna.

När Corinnas man blir misstänkt för mord klarar inte Robin att stå bredvid och se på när polisen undersöker brottet. Att det är hennes före detta pojkvän som leder undersökningen gör inte saken bättre. Robin bestämmer sig för att sätta igång en egen utredning och när hela hennes värld vänds uppochner får det henne att undra hur väl vi faktiskt känner människorna vi älskar, och hur långt vi är beredda att gå för att skydda våra närmaste.

Krisläge är den första boken i en ny serie av Lucie Whitehouse.

"Vansinnigt bra spänning tro mig, du bara måste få veta hur det går." Lee Child

"Whitehouse är en superb berättare, vars fingerfärdighet och listiga vilseledanden får en att dra helt fel slutsatser från början." Independent

Lucie Whitehouse föddes i England 1975 men bor numera i Brooklyn, New York. Efter litteraturstudier vid Oxford började hon arbeta i förlagsbranschen. Hon har skrivit ett flertal uppmärksammade thrillers, sedan tidigare finns Före dig (2015) och Nära dig (2016) i svensk översättning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lucie Whitehouse