Vår mörka hemlighet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
323
Utgivningsdatum
2020-12-02
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Helen Sonehag
ISBN
9789188979278
Vår mörka hemlighet (e-bok)

Vår mörka hemlighet E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-12-02

Styckköp

178

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Två flickor, två kroppar, tjugo år av tystnad

Fjortonåriga Elizabeth är något av en udda fågel i det lilla samhället Chelmsford. Sommaren 1978 flyttar Rachel till grannskapet med sin familj. Hon är populär och spännande, och flickorna inleder en trevande vänskap, båda med varsin agenda. Deras relation är både osannolik och ojämlik. Elizabeth skulle göra allt för Rachel en lojalitet som snart kommer att prövas. En kropp hittas och ingenting blir sig likt.

Tjugo år senare lever Elizabeth ett lågmält liv i Oxford. Hon vill inget annat än att hålla tonårens hemligheter djupt begravda. Men när den andra kroppen hittas kan hon inte fortsätta att springa ifrån sitt förflutna. De forna vännerna måste göra upp med vad som hände den där sommaren. Vad är deras mörka hemlighet?

Vår mörka hemlighet är en spänningsroman som smyger sig på läsaren. Ett spännande mordmysterium och en fängslande skildring av vardagslivet i en liten engelsk by, där alla tror sig veta allt om alla. Men där inte mycket är vad det ser ut att vara.

"... en gripande kriminalberättelse med fin känsla för psykologi, lantliga miljöer, vardagsliv, karaktärer och spännande intrig. ... en skickligt skriven och suggestiv uppföljare. Helhetsbetyg: 4." - BTJ-häftet nr 23, 2020, Henric Ahlgren

Jenny Quintana är en brittisk författare som debuterade med den psykologiska spänningsromanen Där fåglarna slutat sjunga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Quintana