Shy (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2023-12-21
Förlag
Sekwa Förlag
Översättare
Marianne Tufvesson
Originaltitel
Shy
Dimensioner
218 x 143 x 14 mm
Vikt
254 g
SAB
Hcee.01
ISBN
9789188979919

Shy

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2023-12-21
209
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Gripande och poetisk roman om skuld och vrede, fantasi och barndom.

Shy är en orostyngd tonåring, en farlig ung man , utstött från ett samhälle som inte längre vill ta hand om honom. Shy vet att samhället inte har svikit honom, det är han som har svikit samhället föräldrar, skola, vänner och ibland flickvänner. Nu bor han på Last Chance, en internatskola för pojkar i hans situation. Här befinner han sig nu, kvart över tre på morgonen, och brottas med det som kan komma att bli hans sista beslut i denna värld.

Max Porter är tillbaka med en roman som bjuder på både mörker, humor och stor medmänsklighet. Shy är en berättelse om att vara förlorad i mörkret, och att inse att du inte är ensam.

Levande scener bryter fram som blixtar i dimma [...] ett fängslande porträtt av en vilsen pojke i nittiotalets Storbritannien. Guardian

Max Porter har ett sätt att skriva som inte liknar någon annans. Jag älskade Shy. Den lämnade mig hänförd och tårögd, lycklig och förfärad, förändrad av resan. PJ Harvey

Max Porter debuterade med internationellt hyllade Sorgen bär fjäderdräkt. Max är född 1981 och bosatt i Bath med fru och barn. Han har flera års erfarenhet som bokhandlare och förläggare på Granta Books, nu skriver han på heltid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Shy
  2. +
  3. Sorgen bär fjäderdräkt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sorgen bär fjäderdräkt av Max Porter (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Max Porter