Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
177
Utgivningsdatum
2022-04-14
Förlag
Nicotext
Dimensioner
218 x 158 x 23 mm
Vikt
460 g
SAB
Dofa
ISBN
9789188985279

Lifehacks för nyblivna föräldrar

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-04-14
239
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Livet kommer att genomgå stora förändringar nu när du blivit förälder och du har troligtvis tusentals frågor. Hur ska du hinna med städningen? Hur klipper du naglarna på en bebis som absolut inte vill ligga still? Och kommer du någonsin få sova en hel natt igen? Oroa dig inte. Den här boken ger dig tips och råd som kommer hjälpa dig på traven vid de vardagsproblem som kan uppstå under barnets allra första år.

Boken är indelad i praktiska kapitel om allt från sömn och blöjbyten till städning och aktiviteter. Här finns tips på hur du på bästa sätt tvättar bebisstrumpor eller ger ditt barn medicin. Med hjälp av dessa lifehacks sparar du tid och ansträngning i vardagsbestyren.

Innehåll: 177 sidor
Storlek: 155 x 215 x 20 mm
Artnr: 9789188985279

Boken är tryckt på miljömärkt papper (FSC).
Frakten från tryckeriet är klimatkompenserad.
Nicotext planterar ett träd för varje såld bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lifehacks för nyblivna föräldrar
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lifehacks för nyblivna föräldrar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra tips!

  Jag önskar att jag hade läst denna när jag fick mitt första barn för drygt 30 år sen. Jag var bara 18 år och hade väl inte riktigt koll på allt vad det innebär att bli förälder.

  "Lifehacks för nyblivna föräldrar" innehåller allt från tips på hur man skapar en bra sovrutin, hur man kan stimulera bebisens utveckling till hur man skapar tid för att vård relationen med partnern. Det är en väldigt förlåtande bok som inte skuldbelägger föräldrarna om t.ex. amningen inte fungerar.

  ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carl-Johan Gadd