Råttkungen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vanessa Frank (del 2)
Utgivningsdatum
2019-09-23
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189007536

Råttkungen E-bok

(25 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-09-23

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
RÅTTKUNGEN

En ung kvinna hittas död i sin lägenhet i Täby, knivhuggen över tjugo gånger i bålen. Polisinspektör Vanessa Frank tar sig an utredningen med en gäckande känsla av att det är något avgörande som inte stämmer.

I svallvågorna av feminismens framgångar breder ett digitalt nätverk av kvinnohatare ut sig. De kallar sigincels, får sin livsluft i internets mörkaste vrår och förenas i viljan att söka upprättelse från de kvinnor som aldrig mött deras blickar.

När idé ska omvandlas till handling står många liv på spel.

RÅTTKUNGEN är den andra, fristående boken i serien om polisinspektör Vanessa Frank. Återigen visar Pascal Engman att han är en mästerlig förnyare av den samhällsengagerande spänningslitteraturen. ELDSLANDET (första delen i serien om Vanessa Frank) kom 2018.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Råttkungen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 5 av 5
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 18 mars 2023

    Jag har läst tre av Pascals böcker som jag bara älskade. De är inte lästa i nummerordning, vilket jag har missat totalt. Råttkungen var lika spännande som Heroin & X.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pascal Engman