Små människor, stora drömmar. Min första Coco Chanel (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Små människor, stora drömmar
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
25
Utgivningsdatum
2020-03-30
Förlag
Bookmark Förlag
Illustratör/Fotograf
Ana Albero
Dimensioner
157 x 127 x 16 mm
Vikt
186 g
SAB
uLz Chanel, Coco
ISBN
9789189007734

Små människor, stora drömmar. Min första Coco Chanel

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2020-03-30
108
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Introducera de allra yngsta till verkligt inspirerande och normbrytande personer!Som 10-åring hamnade Coco på ett barnhem där livet kunde vara både ensamt och tufft. När de andra barnen lekte ville Coco hellre sy vilket blev starten på en enastående karriär. Coco uttryckte sig genom sin nyskapande klädstil och lade grunden till såväl klädmodets utveckling som en viktig del av den kvinnliga frigörelsen. Än i dag är hennes klädmärke Chanel välkänt och älskat världen över.

Små människor, stora drömmar är unikt illustrerade böcker om inspirerande kreatörer, forskare och andra förebilder. Mini-formatet är baserat på originalböckerna men anpassade för de allra yngsta läsarna i åldern 0-3 år.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Små människor, stora drömmar. Min första Coco Chanel
 2. +
 3. Alice i Underlandet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alice i Underlandet av Lewis Carroll (inbunden).

Köp båda 2 för 187 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Små människor, stora drömmar. Min första Coco Chanel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En fin bok, men kanske inte för så unga "läsare".
  Gullis lästips (Rönninge), 9 mars 2021

  Små människor, stora drömmar är böcker med GIRL POWER!"

  Små människor, stora drömmar" är underbara barnböcker om olika historiska kvinnor som gjort avryck i historien, allt från, Rosa Park ledargestalten i den amerikanska frihetsrörelsen, konstnärinnan Frida Kahlo, författarinnan Jane Austen vars liv och verk blivit ikonisk för sin tid, modeskaparen Coco Chanel, barnboksförfattaren Astrid Lindgren, deckarförfattaren Agatha Christie, vår tids mest välkända dagboksskrivare Anne Frank ... Läs hela recensionen

 2. Fin bok - men för de yngsta?

  Jag har tidigare recenserat bilderbokserien Små människor, STORA DRÖMMAR.
  Den påminner oss om de populära böckerna "Godnattsagor för Rebelltjejer" som uppmärksammar olika stora kvinnors liv. Men här förpackat i bilderboksformat riktat till en yngre målgrupp. Fokus i böckerna är dels kvinnornas barndom men också vad de är kända för.
  Nu har de gett ut ytterligare en gren i denna serie "Min första" som riktar sig till de yngsta läsarna. Här återanvänds bilder och innehåll från bilderbö... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Maria Isabel Sánches Vegara