Minnet av din kärlek - Elsa (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Flickorna från Småland (del 2)
Antal sidor
360
Utgivningsdatum
2020-08-10
Upplaga
1
Förlag
Joelsgården förlag
Originaltitel
Minnet av din kärlek
SAB
Hc
ISBN
9789189009349
Minnet av din kärlek - Elsa (häftad)

Minnet av din kärlek - Elsa

(1 röst)
Häftad, Svenska, 2020-08-10
139
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Minnet av din kärlek
I ett gammalt hyreshus i Linköping bor Majvor med sina tre katter. Som ung åkte hon till Paris med Jack, som hade svept in hennes liv som en stormvind, men bara Majvor tog tåget tillbaka. Nu bär hon på en saknad efter allt som inte blev.
I lilla småländska Örseryd längtar Elsa bort. Hon längtar till något annat, men vet inte vad. Hon flyttar till Linköping och lär känna Majvor. Medan vintermörkret lägger sig över staden växer vänskapen mellan kvinnorna och Elsa undrar vad som egentligen hände med Jack.
En dag kommer journalisten Hugo in i caféet där Elsa jobbar. Med sin sävliga stil och sjungande norrländska är han inte riktigt Elsas typ, men ändå kan hon inte få honom ur tankarna. Kanske kan han hjälpa henne att hitta Jack?
Minnet av din kärlek handlar om att livet går att förändra, om vänskapens kraft, och om att man aldrig ska ge upp hoppet om kärleken.

Siri Gustafsson: Med en journalistpappa och en bibliotekariemamma är hon uppväxt i läsandets och skrivandets magiska värld. Som barn och ungdom skrev hon dikter och små noveller.
Förutom psykiatri har hon studerat historia, svenska och litteraturvetenskap, kunskaper som kommer väl till pass i skrivandet. För övrigt jobbar hon med människor, som pedagog inom socialpsykiatrin i Vimmerby kommun.
Hon bor med sin familj på en liten gård i Småland, har tre hästar och två karismatiska katter. Hon finns på facebook under sitt namn och på instagram: siri_fredrika.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Minnet av din kärlek - Elsa
  2. +
  3. Juleljus för vilsna själar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Juleljus för vilsna själar av Siri Gustafsson (inbunden).

Köp båda 2 för 336 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Siri Gustafsson