Riktad Uppmärksamhet  (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (6.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mindfulness (del 5)
Inläsare
Camilla Gyllensvan
Utgivningsdatum
2020-04-08
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789189011571

Riktad Uppmärksamhet Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-08

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Riktad uppmärksamhet

En meditation som stillar ditt tankebrus och får dig att vara mer närvarande i nuet. Du kan då utveckla din förmåga att rikta uppmärksamheten på det som du väljer och blir mer medveten på när den vandrar i väg. På så sätt bidrar denna träning till att du kan öka kvaliteten i det du gör samt att du frigör energi för dig själv.

Denna korta övning passar bra närhelst du vill under dagen, när du behöver stilla tankebruset och rikta uppmärksamheten på något annat. Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller så ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av mindfulness övningarna.

Del 5 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning. meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Gyllensvan