Andas (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (5.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mindfulness (del 10)
Inläsare
Camilla Gyllensvan
Utgivningsdatum
2020-04-09
Förlag
Mindboozt Publications
ISBN
9789189011625
Andas (ljudbok)

Andas Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-04-09

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Andningsmeditation

Livet börjar med ett andetag. Vi tar ca 20 000 andetag per dag, i genomsnitt 14 st per minut. Att det är livsviktigt att andas kan vi nog alla vara överens om. Andningen förser kroppen med syre och är en av våra mest grundläggande funktioner. Tack vare syre kan vi tillverka stora mängder energi och möta kroppens enorma energibehov.

I denna lite längre avslappnande meditation med fokus på din andning får du möjlighet att stanna upp och fokusera inåt. Att använda din andning som ett ankare för här och nu och låta ditt sinne vila. Vi kan bara genom att vända vårt fokus inåt bli mer avslappnade, släppa spänningar och bli mer medvetna om vad som sker omkring oss bara genom att ta stanna upp, ta ett djupt andetag och andas ut. Andningsmeditation är en av de enklaste och mest basala övningarna i mindfulness och för många en favorit. Med denna guidade meditation får du möjlighet att stanna upp och återkoppla till din andning.

Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller så ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med någon annan av mindfulness övningarna.

Del 10 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »