Dag före röd dag (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2021-03-01
Förlag
Kaunitz-Olsson
Dimensioner
217 x 144 x 26 mm
Vikt
501 g
SAB
Hc
ISBN
9789189015487

Dag före röd dag

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2021-03-01
211
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Helena vill vara en rolig mamma, en solidarisk medmänniska och en del av den hållbara utvecklingen. En god människa, helt enkelt. När hennes man Jonas överraskar familjen med flygbiljetter till Mallorca ställs allt på sin spets. Barnen jublar, men i Helena tänds vreden: Flyga när jorden brinner? Är han helt från vettet?

I "Dag före röd dag" utforskar Maria Frensborg den moderna människans existentiella funderingar. Hur hanterar man skuld i det sekulära samhället? Var går gränsen för otrohet? Och vad innebär det att vara summan av sina handlingar?

Maria Frensborg (f. 1974) är författare verksam i Uppsala. Tidigare har hon givit ut en rad populära och kritikerhyllade barn- och ungdomsböcker. "Dag före röd dag" är hennes första roman för vuxna.

En mäktig läsupplevelse där skrattet gång på gång fastnar i halsen! Maria Frensborg tar sig an vår narcissistiska samtid med full kraft. På en försåtligt underhållande prosa säger hon något väsentligt om det svåra i att vara människa idag. Nina Wähä, författare till Testamente
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Frensborg