Rädslorna (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (61.3 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Utgivningsdatum
2019-11-06
Förlag
Speja Förlag
Illustratör/Fotograf
Marcus-Gunnar Pettersson
ISBN
9789189017177

Rädslorna E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2019-11-06
99
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vad gör man med alla sina rädslor? Kan man städa bort dem, eller är det bra att de finns?

Henrik är trött på Rädslorna. De har bott hos honom så länge han kan minnas. Och de bara stökar ner. Kanske skulle det bli bättre om någon ny flyttade in hos dem? Någon som inte är Ängslig, Ilsken eller Rädd för allt.

När Ordning och Reda dyker upp verkar allt lovande, men en dag ber de Henrik att göra sig av med Rädslorna. Och det gör han, fast han egentligen inte vill. Allt blir tomt och tråkigt. Det känns inte alls bra. Ska Henrik våga göra som han själv vill och släppa in Rädslorna igen?

Rädslorna är en skruvad och samtidigt varm och tänkvärd bilderbok om känslor som vi kanske inte alltid vill kännas vid. Men vilka är vi egentligen utan alla våra känslor?

Jesper Lundqvist, är barnboksförfattare från Varberg, som skrivit en rad uppmärksammade bilderböcker, som Kivi och monsterhund och Vi letar skatt.

Marcus-Gunnar Pettersson, är illustratör från Arvika, som på kort tid gjort sig ett namn som en av de mest intressanta illustratörerna i Sverige. Bland annat har han illustrerat böckerna Åskan, Ylvania, Det magiska stoftet och Vi letar skatt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna