Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2021-05-20
Upplaga
1
Förlag
Votum Förlag
Medarbetare
Sjödelius, Johan (form)
Dimensioner
225 x 170 x 17 mm
Vikt
486 g
SAB
Do
ISBN
9789189021280

Det ingen annan vet

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2021-05-20
169
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"I en tid när vi ofta får del av livsberättelser, där allt avslöjas öppet och i detalj, inbjuder Det ingen annan vet till eftertanke och varsamhet, med en respektfull hållning mot både sig själv och andra." - lektör Håkan Stenow i BTJ-häftet nr 15, 2021. 4 av 5.

Det är alltid riskabelt att berätta en hemlighet och det gäller det mörka, såväl som det kittlande roliga och ljusa. Risken är att inte bli förstådd, att bli misstrodd. Då blir ensamheten större än innan locket lyftes av. Å andra sidan - man kan bli mött av all omsorg och förståelse i världen. Då kan ensamheten förvandlas till ett livsavgörande möte. Möten av det slaget skulle inte behöva vara så sällsynta om vi lyssnade mellan raderna och ställde rätt frågor. Då skulle många bördor lätta och oupptäckta skatter komma i dagen.
Det är författaren, Liselotte J Anderssons önskan med boken Det ingen annan vet. Än en gång får vi möta den värmande och läkande ton som är signifikant för henne som författare, pastor och själavårdare. Hon är mycket uppskattad för sin livsnära förkunnelse i tal och skrift och en stor del av sin arbetstid har Liselotte tillbringat i det enskilda samtalsrummet. Till hjälp och tröst för många.

Liselotte J Andersson är författare till ett tiotal böcker och är medförfattare till ytterligare ett tiotal. Hon har även varit med och startat tre olika tidskrifter: Nytt Liv, Trots Allt och Pilgrim. Hon kommer från Bohusläns pärla, Marstrand, har ett hus vid havet men bor till vardags i en by nära Alingsås tillsammans med sin man Sören.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det ingen annan vet
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Liselotte J Andersson