Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ölandsbrotten (del 2)
Antal sidor
425
Utgivningsdatum
2021-06-02
Förlag
Romanus & Selling
Originaltitel
Skuggliljan
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
222 x 145 x 33 mm
Vikt
563 g
SAB
Hc
ISBN
9789189051010

Skuggliljan

(31 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-06-02
239
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Jenny kommer hem till Öland och upptäcker att huset är tomt. Har maken Thomas och sonen Hugo, 14 månader, försvunnit frivilligt eller inte? Hanna Duncker vid Kalmarpolisen kastas in i en utredning som blottlägger många hemligheter. En vuxen dotter är inte det enda Thomas har dolt för sin fru. När Thomas påträffas död sluter hela ön upp för att hitta lilla Hugo innan det är för sent.

Hannas arbete försvåras av kampen med det förflutna. Vad hände egentligen för 16 år sedan, när hennes pappa dömdes för mord? Någon tar till allt grövre medel för att hon inte ska få reda på sanningen. Skuggliljan är andra delen i Ölandsbrotten, en deckarserie om att leva i skuggan av brott och att inte kunna klippa banden till sin hembygd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skuggliljan
 2. +
 3. Nattsångaren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nattsångaren av Johanna Mo (pocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Skuggliljan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skuggliljan
  betttybook (Sandviken), 4 september 2022

  Det är ett tag sedan jag läste 'Nattsångaren' som är första delen i serien Ölandsbrotten, men det är lätt att åter hänga med Hanna Duncker vid Kalmarpolisen och sympatisera med henne i sökandet efter sanningen kring mordet hennes pappa dömdes för 16 år tidigare. Böckerna kan absolut läsas fristående, men mitt tips är att börja med del ett för bästa behållningen.

  Jenny Ahlström har besökt en väninna i Göteborg över helgen och när hon kommer hem igen på söndag kväll möter maken Thomas ... Läs hela recensionen

 2. Intressant
  Getun, 23 april 2022

  Härligt att läsa om igenkännande platser och drömma sig tillbaka till barn o ungdomsminnen.
  Trevlig och lättsam läsning där man får försöka lösa gåtan.

 3. Ölandsdeckare
  @Jagskriverom, 6 juli 2021

  Hur mycket präglas man av det förflutna som person? Går det att lämna det som varit bakom sig?
  Polisen Jenny Duncker har svårt att gå vidare, minnena av att hennes far anklagades för ett brutalt mord lever ständigt vidare i henne. Hon har svårt att försonas med vad som hände. Skammen finns ständigt i hennes kropp, trots att det inte var hon som var gärningsmannen. Men hur släpper man taget om det förflutna och går vidare om omgivningen ständigt påminner dig? Om de behandlar dig och bemöt... Läs hela recensionen

 4. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 16 juni 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Skuggliljan är den sjunde boken som jag har läst av författaren Johanna Mo. Boken är den andra boken i serien Ölandsbrotten som startades med boken Nattsångaren. Jag tyckte mycket om Nattsångaren, precis som jag gjorde med författarens tidigare böcker, och jag tyckte mycket om den här boken, Skuggliljan. Jag ser redan fram emot nästa bok i serien, för jag vill verkligen läsa mer om polisen Hanna Duncker på Öland. Rekommenderar absolut boken, men läs helst Nattsångaren först.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Johanna Mo