Nattsångaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
ölandsbrotten (del 1)
Utgivningsdatum
2020-06-10
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189051133

Nattsångaren E-bok

(20 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-06-10

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ölandsbrotten - ett nytt spår i Johanna Mos författarskap

När den skickliga polisutredaren Hanna Dunckers pappa dör tvingas hon efter 16 år i Stockholm att återvända till barndomens Öland. Trots allt som hände där. Trots alla blickar och rykten är det i den lilla stugan vid havet hon hör hemma.

15-årige Joel hittas död och illa misshandlad vid Möckelmossens rastplats och Hanna dras in i en utredning som berör hennes äldsta vän. Vännen hon övergav många år tidigare. Hannas förflutna definierar henne som människa och polis, hon är en överlevare som vi kommer att vilja följa i många böcker.

Ölandsbrotten är en deckarserie om att leva i skuggan av brott och att inte kunna klippa banden med det förflutna och sin hembygd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nattsångaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskrivet
  Malin Björkman, 20 februari 2024

  Johanna Mo är en ny bekantskap för mig. Hon skriver mycket bra, det är som om jag är på plats, en mycket bra bok som är spännande från början till slut

 2. Så mycket mer än en deckare
  sushan, 13 september 2020

  Tack för den här boken Johanna Mo!

  Jag har läst dina andra kriminalromaner o tycker de var bra, men den här boken nådde verkligen in i mej.
  Så bra beskrivningar av människor o platser o händelser som vid en första anblick ibland kan verka lite språkligt slarviga men som vid den andra anblicken är så genuint autentiska - mänskliga. Att trovärdigheten hos din berättelse blir total.
  Tack för en fantastisk läsupplevelse!!
  Med vänlig hälsning
  Susanne

 3. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 juni 2020

  Boken Nattsångaren är den sjätte boken som jag läser av Johanna Mo. Jag har läst dom fyra böckerna i serien om polisen Helena Mobacke och även en fristående bok om polisen Jakob Khalill. Alla fem var mycket bra.

  Nu har författaren Johanna Mo börjat på en ny bokserie som heter Ölandsbrotten, och Nattsångaren är den första boken i serien.

  Jag tycker verkligen att Johanna Mo tillhör dom allra bästa kriminalromansförfattarna i Sverige. Hon skriver mycket engagerande och spänna... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Johanna Mo