Ett livsavgörande beslut (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Agenturen (del 1)
Antal sidor
363
Utgivningsdatum
2021-09-07
Förlag
Romanus & Selling
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
223 x 145 x 30 mm
Vikt
502 g
SAB
Hc
ISBN
9789189051263
Ett livsavgörande beslut (inbunden)

Ett livsavgörande beslut

(7 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-09-07
69 219 Du sparar 150 kr!
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Louise och Max Olsen har tvingats fatta ett avgörande beslut. Ge upp eller kämpa för sina liv. Valet är enkelt. Men för att lyckas med vad de föresatt sig behöver de pengar. Mycket pengar.

Den organiserade brottsligheten breder ut sig i Göteborg. Olika falanger strider om herraväldet och Louise Olsen, utredare vid sektionen för grova brott, hamnar mitt i stormens öga som nyckelvittne i en kommande rättegång. Vem kan hon lita på? Samtidigt är det något som är rejält fel med senaste fallet som hennes man, säkerhetsexperten Max, har åtagit sig.

De inser att de bara har ett val. De som tror att de har oskadliggjort Louise och Max vet inte hur fel de har. Nu är det krig. De två mot resten av världen. "Ett livsavgörande beslut" är den första delen i succéförfattaren Christina Larssons nya stora spänningssatsning Agenturen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett livsavgörande beslut
 2. +
 3. Två sidor av samma mynt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Två sidor av samma mynt av Christina Larsson (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Ett livsavgörande beslut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra
  Berit Knutsson Eklöv, 5 januari 2022

  Kanske inte riktigt lika bra som de tidigare böckerna men def läsvärd. Hoppas att de följande böckerna blir något mer rafflande.

 2. Saknar ett riktigt slut
  Anna, 9 september 2021

  Boken börjar med att polisinspektör Louise Olsen och hennes kollega Martin, som båda jobbar på Gängkrim i Göteborg, befinner sig i Gårdsten. De har blivit ombedda av en informatör att komma dit. Hon vill delge polisen information ang gängkriget. En sprängladdning detonerar och Martin blir allvarligt skadad och avlider senare på sjukhuset.

  Sedan sker 3 brutala mord. Louise' man Max Olsen är säkerhetsexpert och har en helt legal affärsförbindelse med ett av offren.

  Louise oc... Läs hela recensionen

 3. Agenturen - Ett livsavgörande beslut
  Läsaren, 8 september 2021

  Polisinspektör Louise Olsen, utredare vid Gängkriminella enheten i Göteborg, befinner sig i Gårdsten, ett socialt belastat område. Louise och kollegan Martin är där för att träffa en informatör och prata om den gängrivalitet som råder mellan Gårdstensklanen och Hisingsfalangen.
  En stark explosion vid polisbilen leder till att Martin skadas svårt och avlider.

  Max Olsen är gift med Louise. Han är säkerhetskonsult och visar sig ha kopplingar till personer som Louise utreder. Det v... Läs hela recensionen

 4. Den har allt & lite till !
  Saara , 29 augusti 2021

  I Agenturerna, Ett livsavgörande beslut, får vi möta Louise Olsen , polis vid sektionen för grova brott och viktigt nyckelvittne i en kommande rättegång samt hennes make Max som är säkerhetsexpert och därutöver ytterligare en handfull med karaktärer. Precis lagom för att man ska kunna ha koll på alla och det faktum att författaren dessutom lyckats matcha språket med varje karaktär gör att man som läsare får en ytterligare nivå av inlevelse när man läser och skapar en känsla av att man känner... Läs hela recensionen

 5. Varför skriver man böcker utan slut?!
  Jojo, 27 augusti 2021

  Boken startar i 100 ryck och drar vidare i hög fart hela vägen... men kommer inte i mål! Korta lättlästa kapitel ger storyn ett driv som skapar läslust. Men sänks av orealistiskt bestialiska händelser ett antal gånger. Sen rullar det på med lite mys, sex och ivf insprängt då och då. Kontrasterna är stora! Trovärdigheten vacklar ett antal gånger... Och värst blir det i slutet då författaren snor ihop en avrundning som är långt ifrån den cliffhanger till nästkommande bok som hon nog avsett. Var... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Christina Larsson