300 grader (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (290.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Lilly Hed (del 1)
Inläsare
Eva Röse
Utgivningsdatum
2020-08-26
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189051409

300 grader Ljudbok

(65 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-08-26

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"... Ericsons flammande välskrivna klimatthriller, den första i serien om Lilly Hed, /är/ ett måste. Mysfaktorn är oväntat hög."

Amelia

Året är 2023 och en ny brutal värmebölja plågar världen med torka och bränder. I Australien har Sydneys förorter utplånats och det brinner på över femtio platser bara i Sverige.

Utredare Lilly Hed vid Nynäshamspolisen har nyligen lämnat en spikrak chefskarriär i Stockholm för att söka lugnet vid kusten. Idylliska Nynäshamn ska bli hennes räddning från en destruktiv och mörk livssituation. Men även här börjar det brinna och brandkårens resurser är svårt ansträngda. Vad som först framstår som olycksbränder visar sig dölja något betydligt värre, och Lilly får anta större utmaningar än hon väntat sig.

300 grader är en klimatthriller om vad som kan hända en het sommar och om hur eld inte bara dödar skoningslöst utan också effektivt undanröjer bevis.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av 300 grader. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra och underhållande
  -, 22 juni 2024

  Fin debut och jag kommer fortsätta med nästa

 2. Dramatik
  -, 7 mars 2022

  Jag gillade boken väldigt mycket. Kunde inte sluta lyssna. Bra uppläsare.

 3. Jättespännande!
  - (Sundsvall), 9 november 2020

  Superbra bra bok, spännande och nervöst bra! Kunde inte sluta lyssna faktiskt! Det enda som jag tänker är mindre kul är den bild av bränder och annalkande naturkatastrofer som den skildrar... annars rekommenderar jag denna fantastiskt spännande historia! OCH Eva Röse läste boken som om hon skrivit den själv! Toppbetyg på både bok och uppläsaren!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Pernilla Ericson