Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Ewa Frölings trilogi (del 1)
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2021-04-13
Förlag
Romanus & Selling
Medarbetare
Kühlhorn, Lotta (form)
Dimensioner
218 x 155 x 20 mm
Vikt
390 g
SAB
Ikz Fröling, Ewa
ISBN
9789189051669

Moder Liv

(12 röster)  |   Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-04-13
249
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ewa Fröling, en av våra allra mest kända skådespelare, skriver en poetisk, stark och vindlande text om kvinnoliv och yrkesliv. Moder Liv utgår från det cancerbesked hon fick 2016 och berättar om året med otaliga sjukhusbesök och behandlingar; en tid av ångest, smärta och ilska. Hon skriver också om moderskap, om värme, om minnen från en fantastisk karriär och de starka kvinnorna i släkten som gått före. En ärlig bok att bli både rörd, upprörd och berörd av.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Moder Liv
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Moder Liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En gripande historia
  Reino Kämärä, 21 januari 2022

  Hon skriver i en form som jag inte är van vid. Men till slut flöt orden som vatten. Kunde knappt slita mig från boken. Läste den på två kvällar. En historia i smärta, ångest, hopp, förtvivlan. Men samtidigt en styrka och vilja att inte ge upp. En stark skildring av hennes cancerbesked och behandling. Mycket rörande!

 2. Motsägelsefull bok.
  Jennifer, 14 augusti 2021

  Kändes extremt rörig och tom. 256 sidor, men knappt någon text. Varje mening får en ny rad, och språkfelen finns som en röd tråd genom boken. Motsägelsefulla meningar kring sjukvården, antingen är hon arg för att någon gjorde en specifik sak, men när dom inte gör samma sak är hon arg för det? Förstår hennes ilska, men någonstans måste den vara berättigad.

 3. Berörande skrift om erfarenheter av vård och död

  Eva Fröling skriver om sin tid med cancer och hur hon behandlats i vården, som tyvärr går att känna igen. Beskriver också sina associationer till detta. En kvinna med många erfarenheter av stor självständighet och kompetens med stor integritet. Plötsligt möter hon vården och blir reducerad till cancern. Viktigt med en bok om döden.

 4. Moder Liv.
  Marie Åström, 14 maj 2021

  Ojojoj, den var så läsvärd, upptäckte den nyss efter min cellförändringsdiagnos och jag sträckläste den. Skratt, gråt och mycket kuriosa. Rekommenderas varmt.

 5. LÄS!
  Jessica Ekström, 30 april 2021

  En stark berättelse skrivet på ett lite annorlunda sätt, nästan i prosaform, och där man går framåt och bakåt i tiden. Jag fick både jävlar anamma av boken samtidigt som jag ville ge Ewa en stor varm kram!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Ewa Fröling

 • Att störa ett väsen

  Ewa Fröling

  Efter den uppmärksammade bokdebuten med "Moder Liv" kommer skådespelaren Ewa Fröling med ännu en stark, vindlande och minst lika drabbande berättelse: "Att störa ett väsen". I skarpa bilder, med nattsvarta och kraftfulla iaktta...

 • En stare i fickan

  Ewa Fröling

  "Det är en stark och drabbande bok."/Petra Norman, BTJ-Häftet Varför hamnar vi i destruktiva förhållanden? Finns det mönster? Och vad utmärker kärleken som också alltid finns, vid sidan av mörkret? I "En stare i fickan" utforsk...