Dit du går, följer jag (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-08-18
Utmärkelser
Årets bok
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189051744

Dit du går, följer jag E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-08-18

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor

Utsedd till Årets bok 2022!

Vid sekelskiftet 1900 flyr Unni, Armod och lille Roar från Norge för att finna ett nytt hem. I Hälsingland slår de sig ner i ett ödetorp i skogen mellan människoland och vildmark. Den lilla flocken tvingas huka under naturens och skogsbondens brutala nycker i det nya landet med blå berg och svartmörka skogar.

Mer än sjuttio år senare sitter Kåra vid köksbordet som Armod byggde. Hon planerar begravningen för sin svärfar Roar. Det gror mörkt i hörnen. Vad var det egentligen som hände för länge sedan, när Roars föräldrar kom till huset? Unnis och Armods kärlek var större än allt. Kåras oro är lika stor. Nu vill hon bryta tystnaden och avslöja hemligheterna. "Dit du går, följer jag" är en dramatisk historisk roman om hur beroende vi alla är av varandra och om kärlek över alla gränser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dit du går, följer jag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 17 juni 2022

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Den här boken, Dit du går, följer jag, är författaren Lina Nordquists debutbok. Och jag tyckte att det var en mycket bra debut. Boken är välskriven, gripande, otäck, intressant, berörande, hemsk, sorglig, spännande, oförutsägbar, och väldigt, väldigt bra. Jag kan varmt rekommendera boken. Och jag kommer definitivt att läsa författarens nästa bok, som kommer ut i höst. (Den här boken är en av dom tolv nominerade böckerna i Årets Bok. Och det är den sjätte boken som jag har läst av dom nominerade).

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lina Nordquist