Svarta segel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sjöräddarna (del 1)
Utgivningsdatum
2022-06-01
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189051904

Svarta segel E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-06-01

Styckköp

95

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En ensam segelbåt ligger och driver vind för våg på Möjafjärden. När sjöräddaren Annika går ombord är det helt tomt. Båten är övergiven. Men har den verkligen slitit sig? Ankaret är upptaget och alla tampar ligger på plats. Ett mysterium.

Värmen dallrar i luften när Joanna står på bryggan och ser ut över småbåtshamnen. Hon ska segla några dagar med sin storebror Zack. Med sig ombord har hon en tung sorg. Ska havet och samvaron kunna läka henne? Det blir några dramatiska och stekheta dagar till havs som förändrar allt.

"Svarta segel" är en tät och suggestiv psykologisk thriller mot en fond av Stockholms vackra skärgård. Den första boken i Rebecka Edgren Aldéns nya serie Sjöräddarna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svarta segel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 juni 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Svarta segel, är den första delen i en planerad serie som kallas Sjöräddarna. Rebecka Edgren Aldén har tidigare skrivit flera andra böcker, men det här är den första boken som jag läser av henne. Men definitivt inte den sista, för jag tyckte att den här boken var riktigt bra. Jag följer gärna gänget som jobbar med Sjöräddning vidare framöver. Lite annorlunda huvudpersoner att följa. Och jag kan absolut rekommendera boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Rebecka Edgren Aldén