Röd augustimåne (e-bok) Spara 22%
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sjöräddarna (del 2)
Utgivningsdatum
2023-06-20
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789189051928

Röd augustimåne E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2023-06-20

Styckköp

85 109 Du sparar 24 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
" ... nervkittlande spänningsroman vars tempo hela tiden ökar fram till den hisnande upplösningen."/ Ingalill Mosander, Aftonbladet

"Vad skicklig Rebecka Edgren Aldén är på att konstruera intriger!"/Lotta Olsson, Dagens Nyheter

En ensam död kvinna på en stenstrand i Stockholms skärgård. När sjöräddarna Annika och Simon hittar henne ser det ut som hon dött av en olyckshändelse. Men det visar sig att hon bara några timmar tidigare har ringt sin dotter och avslöjat en fruktansvärd sanning.

Charlotte och Fredrik har haft det kämpigt - både i äktenskapet och med sin yngsta son Hampus som inte mått bra. De älskar att segla, och nu ska de ut på tu man hand för att hitta tillbaka till varandra under semesterns sista dagar. Men inget blir som de har tänkt sig. När de möter sitt kompisgäng från förr kommer väl bevarade hemligheter upp till ytan. Snart ifrågasätter de både sin relation och sitt förflutna.

I Röd augustimåne fortsätter Rebecka Edgren Aldén sin psykologiska spänningsserie Sjöräddarna som fick en flygande start med Svarta segel, som av Lotta Olsson i DN utsågs till en av 2022 års bästa deckare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rebecka Edgren Aldén