Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
307
Utgivningsdatum
2019-11-08
Upplaga
1
Förlag
Idus Förlag
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
476 g
SAB
uHc
ISBN
9789189055483

De dödas kraft

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-11-08
98
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
14-åriga Sofia har fått ett brev som vänder upp och ner på hela hennes tillvaro. Brevet väcker starka och oväntade känslor som Sofia inte kan hantera. Hon har ju redan kille. Hon har ju Elias.
För att komma vidare i livet gör hon sig av med brevet, men det är nu allting börjar. Över en kväll kastas Sofia in i en spännande och nervkittlande resa hon sent kommer att glömma.
På ett mystiskt sätt erhåller hon ett objekt vars magiska krafter drar in henne i den gåtfulla andevärlden. Hon förflyttas i både tid och rum. Hon kommer i kontakt med flera andeväsen, både goda och onda. Alla möten verkar dock ha en mening. Kan mötena med de döda ha med det känsloladdade brevet att göra?

I denna skräckfyllda och romantiska berättelse får vi följa Sofia på ett oförglömligt äventyr. Andligheten och kärleken ställs på sin yttersta spets. Kluvenheten kring vad kärlek är och hur den bör se ut är så pass stor att andevärlden till slut ingriper. Frågan är dock om händelser från en svunnen tid kan få ungdomarna att inse sanningen om dem själva?
Här blandas modern tid med historia, fiktion med verklighet, romantik med skräck. Hela tiden med utgångspunkt från en av våra stora livsfrågor, kärleken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. De dödas kraft
 2. +
 3. Ska vi leka mamma, mamma, barn?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ska vi leka mamma, mamma, barn? av Lisa Kärmander (inbunden).

Köp båda 2 för 255 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De dödas kraft. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande ungdomsroman om kärlek och identitet
  Jenny , 17 april 2021

  Vilken mysig och spännande ungdomsroman om kärlek och identitet. Detta är en uppföljare till "I andarnas spår" men går nog att läsa självständigt ändå.

  Backstoryn i "I andarnas spår": 14-åriga Julia och hennes kompisar som gör anden i glaset tillsammans. Julia har många frågor om #relationer och #attraktion . Hon är i en relation med en populär hockeymålvakt och hon känner förväntningar, nästan press, utifrån på dem. Det pirrar när hon ser vackra Sofia och vågar hon följa sitt hjärta... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jessica Blomberg