Smittans tid : en författares vittnesmål från pandemins frontlinje (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-04-06
Förlag
Mondial
Översättare
Pär Svensson
ISBN
9789189061972
Smittans tid : en författares vittnesmål från pandemins frontlinje (e-bok)

Smittans tid : en författares vittnesmål från pandemins frontlinje E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-04-06

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Första gången jag hör talas om det nya coronaviruset tänker jag: är det nu det händer?" Emma FransHur ska mänskligheten hantera coronakrisen? Och vilken framtid är det som tar vid?

Från sin karantän i Italien skriver Paolo Giordano med skärpa och värme om hur viruset påverkar oss och hur vi som både samhälle och individer måste formera oss för att möta det. Genom att dra lärdomar från klimatförändringar, fake news och främlingsfientlighet visar Giordano vilka misstag som gjorts i krishanteringen, och hur vi kan arbeta tillsammans för att åstadkomma förändring internationellt. Smittans tid är ett vittnesmål från vår samtid och ett stridsrop för en ny global solidaritet i kölvattnet av pandemin.

Med förord av Emma Frans.

*

Paolo Giordano är fysiker och författare. Hans romaner har publicerats på över trettio språk och han skriver regelbundet i Corriere della Sera. Giordanos artikel Smittans matematik , som publicerades i Italien i början av covid-19-utbrottet, delades mer än fyra miljoner gånger och hjälpte till att förändra den allmänna opinionen i smittspridningens tidiga skede.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Paolo Giordano