Det finns en väg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2022-11-05
Upplaga
1
Förlag
Stiftelsen Livets Ord
Dimensioner
214 x 143 x 12 mm
Vikt
271 g
SAB
Ci
ISBN
9789189071551
Det finns en väg (häftad)

Det finns en väg

Häftad,  Svenska, 2022-11-05
189
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det finns en väg Kan levereras innan julafton
Hans Jansson har en mångårig erfarenhet av församlingstjänst - i över 45 år har han arbetat som pastor och ledare. Hösten 2019 skedde ett par förändringar i Hans liv: han lämnade över föreståndarskapet i Kungsportskyrkan och han började skriva krönikor i tidningen Världen idag. Föga anade han då att åren som väntade skulle innefatta förändringar i större skala för hela världen

Det här är en samling av Hans 40 första krönikor i Världen idag. I Hans texter finns en varm kärlek till Jesus och hans församling, samt ett starkt hopp som lyser genom en mörkare omvärld, och genom svårnavigerad terräng i livet är det genomgående budskapet att det finns en väg.

I den här boken samlas inte enbart Hans Janssons redan publicerade krönikor, utan inför varje text har Hans skrivit helt nya inledningstexter där han på ett mycket personligt sätt bjuder in läsaren i de tankar, erfarenheter och omständigheter som kan finnas som bakgrund till krönikan i fråga. Förutom att detta givetvis skapar ett mervärde i sig, bidrar det också till att läsaren får hjälp att se fler bottnar i texterna - men framför allt får läsaren följa med författaren på en resa längs tidslinjen hösten 2019 till hösten 2022.

Hans Jansson har under många år stått i olika typer av församlingstjänst. Under åren 2004-2019 var han föreståndare i Kungsportskyrkan, Huskvarna. Åren 2019-2022 har Hans haft en deltidstjänst som pastor i Kungsportskyrkan, parallellt med det har han fungerat som resande förkunnare, författare och mentor. Men sedan sommaren 2022, då hans församlingstjänst helt avslutades, fokuserar Hans nu helt på detta, med fortsatt utgångspunkt från församlingen. Hans är gift med Karin och de har tre barn. Han är även författare till böckerna Inför livets andra halvlek - att göra det bästa av resten av ditt liv (Livets Ords Förlag, 2016) och Mästarlikt ledarskap - lärdomar från Jesu mästerliga ledarskap (Livets Ords Förlag, 2018).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det finns en väg
  2. +
  3. Soul Work - affirmationskort (bok + kort)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Soul Work - affirmationskort (bok + kort) av Josefin Dahlberg (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »