Fysisk avslappning för sömn (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (17.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fysisk avslappning för sömn (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Sophie Påhlsson
Utgivningsdatum
2021-09-09
Förlag
Plotline Books
ISBN
9789189073203

Fysisk avslappning för sömn Ljudbok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-09

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Fysisk avslappning för sömn är precis vad det låter som: en avslappningsövning med fokus på fysisk avslappning som avser att hjälpa lyssnaren att somna. Steg för steg från fötterna och upp till huvudet, små bitar i taget och höger och vänster sida av kroppen var för sig, blir du tillsagd att kroppen slappnar av. Övningen kräver inte någon annan ansträngning av dig än att lyssna på instruktionerna och passar därför dig som inte vill behöva engagera dig aktivt till någon högre grad i de avslappningsövningar du lyssnar på. Förhoppningsvis kommer du att bli så avslappnad både fysiskt och mentalt att du somnar, kanske till och med innan du kommer till slutet på avslappningsövningen. Du behöver alltså inte kämpa för att hålla dig vaken om du känner att du håller på att somna innan du kommit till slutet på övningen. Känner du att sömnen kommer så är det bara att välkomna den, även om du bara kommit halvvägs.

Sophie Grace Meditationer är en sydvästsvensk meditationsinstruktör, författare och översättare som började producera avslappningsövningar, guidade meditationer och sömnsagor för att hon själv saknade produkter hon ville lyssna på. Sedan starten 2014 har ljudböckerna sålts, lånats och streamats sammanlagt över en miljon gånger och finns tillgängliga på tre språk. Intrernationellt används pseudonymen Sophie Grace Meditations. Titlar på engelska och svenska läses in av författaren själv. På danska och kommande nya språk är uppläsarna anlitade röstskådespelare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fysisk avslappning för sömn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Avkopplande
    Book4life, 2 november 2022

    Avkopplande ljudbok som jag kan somna till. Jag tycker den är avslappnande och guidar dig till avslappning. Perfekt för dig som har svårt att somna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sophie Grace Meditationer