Vandra i Skåne (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
323
Utgivningsdatum
2021-05-12
Förlag
Calazo Förlag
Medarbetare
Rännar, Cajsa (red.)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Rbo,Ncba.08
ISBN
9789189079618

Vandra i Skåne

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-05-12
339
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.


Blommande ljunghedar, branta klippor och fågelrika våtmarker. Forsande vattenfall, snårig trollskog och kritvita sandstränder. Skåne är otroligt varierat för att utgöra en så liten geografisk yta har detta landskap ovanligt många skiftande naturtyper.

Vandra i Skåne innehåller 32 tips på dagsvandringar utspridda över hela Skåne från kortare sträckor på fem-sex kilometer till längre turer på knappt två mil. Här hittar du lätta familjeturer och utmanande heldagsvandringar. De flesta av dem går att nå med hjälp av Skånetrafiken.

Författarna berättar om både välkända naturområden och mer undanskymda naturskatter. Samtliga vandringar går längs markerade leder, några på delar av Skåneleden men de flesta på lokala leder. Boken innehåller även många rundvandringar med start och stopp på samma ställe.

Bakom boken står frilansjournalist Caroline Alesmark och naturvägledare Kenneth Joelsson. De har tidigare tillsammans gett ut guideböckerna Vandra Skåneleden och Cykla i Skåne.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vandra i Skåne
  2. +
  3. SIGNERAD - Fotbollsresan - signerad av Erik Niva och Linn Nordström

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD - Fotbollsresan - signerad av Erik Niv... av Erik Niva, Linn Nordström (kartonnage).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vandra i Skåne. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande och praktisk vandringsguide!

    I vuxen ålder har jag upptäckt tjusningen med att vandra. Jag har gått delar av Kungsleden vid några tillfällen och även gjort en del turer med övernattning på hemmaplan.

    Jag måste säga att "Vandra i Skåne" är en väldigt trevlig bok. Vandringsmiljöerna beskrivs på ett mycket målande och vackert sätt och det skapar absolut ett sug efter att prova de olika lederna. Översiktskartorna för de olika lederna ger mig en bra överblick och tillsammans med den guidande texten är det lätt att hi... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna