Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
47
Utgivningsdatum
2020-07-22
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Maria Trolle
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hcf
ISBN
9789189083042

Visst kan Lillis räv sova!

(23 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-07-22
149
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
- Till alla sömnlösa föräldrar där ute! Det finnas hopp om ni är villiga att ta hjälp!
I denna bok får föräldrar både en sagodel och en handfast faktadel till sin hjälp att lösa denna problematik.

Del 1 är en godnattsaga för barn i ålder 3 månader till 3 års ålder. Här får ni följa Lillis Räv på en lite krokig väg mot sömnen. Ni får också träffa Stora Räv som bor i lyan tillsammans med Lillis.

Del 2 är en faktadel som ger föräldern grundläggande kunskap om hur sömn fungerar samt stegvis handledning vid sömnträning. Forskning blandas med författarens egna erfarenheter som sömnrådgivare, för familjer med små barn.

Författaren Hanna Bergenkull är utbildad pedagog. Med många år i yrket har hon skaffat sig god förmåga att handleda och coacha de personer hon möter. Hon är mamma till tre flickor. Hennes stora intresse för barns sömn tog fart 2008 då första flickan föddes och hon startade strax därefter hennes företag Sömncoachen, där hon idag jobbar som sömnrådgivare. Hon är en uppskattad rådgivare och föreläsare som brinner för att coacha familjer till en fungerande vardag.

Några ord från familjer som coachats av Hanna:

- Med Hannas handledning förbättrades vår dotters sömn dramatiskt redan första natten. Redan första dygnet somnade vår dotter på 9 månader om själv vid några tillfällen och efter ca 10 dagar av tydliga rutiner sov vår dotter tolv timmar per natt, varje natt För oss var detta revolutionerande och både vår dotter och hela vår familj blev piggare och gladare.

- Vill bara skicka en uppdatering från oss. E fyller ett år imorgon, och vi alla sover gott sedan månader tillbaka. E sover allt som oftast minst elva till tolv timmar i sträck. Vi är dig evigt tacksamma.

- Till alla sömnlösa föräldrar där ute! Det finnas hopp om ni är villiga att ta hjälp!

- Åter igen, tack tack tack! Vi är så tacksamma och imponerade av dig och hela processen. Din säkerhet och positivitet gjorde att allt kändes så tryggt och rätt. -Hälsningar från tvillingföräldrar

- Detta är den mest väl investerade tiden någonsin! säger vi här hemma. Att återigen känna sig utvilad och att kunna slappna av när vår pojke sover är något vi aldrig trodde skulle hända oss! Tack Hanna - du rädda oss!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Visst kan Lillis räv sova!
 2. +
 3. Visst kan Sally Säl sova : sömnkunskap för barnfamiljen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Visst kan Sally Säl sova : sömnkunskap för barn... av Hanna Bergenkull (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Visst kan Lillis räv sova!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra
  Sofia, 16 maj 2023

  Mycket bra beskrivning på sömnen samt hur man som föräldrar kan förhålla sig till sovrutiner! Bra tips som verkligen fungerar!

 2. Superbra hjälp att lära sig sova själv!
  Kajsa Harnesk, 8 februari 2022

  Vi använde just metoden och tipsen i boken för att få vår snart-treåring att lära sig somna själv och det har gått över all förväntan! Jag saknar dock tips i boken för att hantera vissa situationer med äldre barn. Boken riktar sig till sömnträning för barn från 5 månader, men hur gör vi på bästa sätt när vårt barn tex klättrar ur sängen? Hur som helst rekommenderar jag varmt denna bok!

 3. Magi!

  Helt underbar bok! En lifesaver! Vi hade lite bekymmer med vår 7 månaders son , att somna själv i sängen. Vi lusläste boken och följde råden. Och nu somnar han själv i sängen både till vila och för natten. Rekommenderas varmt!

 4. Bra tips & mysig berättelse
  Johanna, nybliven mamma, 24 november 2021

  - Bra tips att läsa som förälder.
  - Lätt läst berättelse med bra innehåll.
  - Fina illustrationer.

  Kan varmt rekommendera denna bok.

 5. Härliga fin bilderbok
  Cecilia, 8 november 2021

  Dotter gillar den, men hittills har den inte lyckats få henne att sova. Bra med tips och information till vuxna. Fina härliga bilder.

 6. Bäst!!!
  Anna Svensson, 19 september 2020

  Fantastiskt!
  Äntligen vill hon somna i sängen och det utan gap och skrik, dessutom så sover hon oftare hela nätter

 7. Fin bok om sömn

  AC:
  Detta är en fantastisk "att lära sig sova" bok. Det är en bilderbok med enkel text men det är ingen vanlig bilderbok. En god natt saga.

  I boken finns det så många fina tips och förslag på hur ett barn kan få till fina läggningsrutiner och god sömn. Det finns även många förslag på ytterligare läsning och det är inga pekpinnar som delas ut i boken utan det känns mer som ... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av författarna