Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Utgivningsdatum
2020-06-08
Förlag
Triumf Förlag
Illustratör/Fotograf
Millis Sarri
Dimensioner
210 x 210 x 9 mm
Vikt
260 g
SAB
Hcf
ISBN
9789189083127

Lär dig tvätta händerna

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-06-08
105
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
LÄR DIG TVÄTTA HÄNDERNA

Kompisarna på förskolan Kotten får besök av doktor Anders som berättar om baciller och virus. Hur gör man egentligen för att undvika dem på bästa sätt?

-Jo, genom att TVÄTTA HÄNDERNA såklart!

Med fiffiga rim och busiga illustrationer har Millis Sarri skapat en lustfylld lärande bok med tydliga instruktioner för de allra yngsta om varför, när och hur man tvättar händerna.

En pedagogisk bok om den superviktiga handtvätten! Ett enkelt sätt att minska risken för att bli sjuk och smitta andra.
Lillian Ericsson, Legitimerad sjuksköterska
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lär dig tvätta händerna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Härliga illustrationer!

  På förskolan Kotten är barnen spända - de ska nämligen få besök av doktor Anders som ska lära dem varför, när och hur man tvättar händerna.
  Anders (som förövrigt för tankarna till en viss Anders Tegnell) berättar på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt om virus och bakterier samt när/hur man ska tvätta händerna.
  Boken släpps nu och Corona-virus uppmärksammas i bilderna, men jag tycker boken är utformad på ett sätt som även håller långsiktigt.
  Min fyraåring uppskattar boken ... Läs hela recensionen

 2. Charmig bok om att tvätta händerna

  AC (mamma):
  Det är alltid trevligt att bläddra i en bok Millis Sarri har illustrerat. Härligt med bubblorna på framsidan också. Man blir sugen på att läsa boken.

  Det är en charmig bok med humor samtidigt som det tar upp det viktiga ämnet att tvätta händerna. Det känns extra viktigt i dessa tider och jag tror att denna bok är rolig att plocka fram i en förskolegrupp eller i ett klassrum med yngre barn. Väldigt bra att det finns ingående illustrationer på just tvättandet och steg f... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Millis Sarri