Mina första nordiska djur (inbunden) Spara 16%
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Upptäck naturen
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2021-08-18
Förlag
Triumf Förlag
Dimensioner
285 x 255 x 8 mm
Vikt
436 g
SAB
uU
ISBN
9789189083288
Mina första nordiska djur (inbunden)

Mina första nordiska djur

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-08-18
109 129 Du sparar 20 kr!
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
I boken MINA FöRSTA NORDISKA DJUR hittar du fakta om några av däggdjuren som finns i den nordiska faunan. Lär dig kort och innehållsrik fakta om skogens konung älgen, Smålands landskapsdjur uttern och den vackra fjällräven. Du får lära dig se skillnad mellan fälthare och skogshare samt vessla och hermelin. I boken får du även veta vem som gillar honung, vems päls som ser ut som en randig pyjamas och vilka djur som brölar och skriker högt om nätterna.

Boken är del 7 i Emma Jansson fantastiska serie "Upptäck naturen" med titlar som "Mina första fåglar", "Mina första fiskar", "Mina första insekter", "Mina första träd", "Mina första bär och svampar", "Mina första blommor och ätbara växter".

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mina första nordiska djur
  2. +
  3. Mina första insekter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mina första insekter av Emma Jansson (inbunden).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mina första nordiska djur. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vacker
    Bokdjungeln , 11 januari 2022

    Otroligt vacker bok, så fina bilder! Texterna om djuren är i lagom längd men skulle dock vilja påstå att textens innehåll kanske passar bättre för 6åringar än 3åringar. Dock trevligt att jag som vuxen kan lära mig något medan jag läser. Men vad jag verkligen uppskattar med boken är som sagt bilderna som är i fina färger och jag tycker att jag upptäcker något nytt varje gång jag tittar i boken. Bland annat så kan man se hur djurens spår ser ut, vad de äter, hur de bor, var de håller till etc. ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emma Jansson