Änkorna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vanessa Frank (del 3)
Utgivningsdatum
2020-09-21
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189087668

Änkorna E-bok

(27 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-09-21

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I en förort utan hopp vandrar en ensam man och planerar sin sista tid i livet. Samtidigt, på en hemlig adress i innerstaden, dövar en ung lyxeskort sin smärta med alla medel som står till buds.

Två döda kroppar återfinns i ett råkallt Stockholm. Den ena är en manlig polis, den andra en kvinna av okänd identitet. Dubbelmordet leder polisinspektör Vanessa Frank in på en snårig utredning - som visar sig bli mer personlig än hon någonsin kunnat ana. När spåren allteftersom pekar mot islamistiska fundamentalister startar ett infernaliskt vansinneslopp mot tiden.

Änkorna är den tredje, fristående delen i serien om polisinspektör Vanessa Frank. I denna fartfyllda thriller fördjupas historien om den egensinniga hjältinnan Vanessa, samtidigt som den berör en skrämmande aktuell hotbild mot vårt samhälle.

PASCAL ENGMAN (f. 1986) är författare och journalist. Han har på kort tid vuxit till en av de mest lästa svenska författarna i sin generation. Sedan debuten med Patrioterna (2017) har han hyllats av kritikerna för sin vassa iakttagelseförmåga och höga relevans i vår allt brutalare samtid. Hans böcker finns idag översatta till 17 språk. Änkorna är den tredje romanen i serien om Vanessa Frank. De tidigare böckerna heter Eldslandet och Råttkungen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Änkorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Blir bara bättre
  Malin Björkman, 9 december 2023

  Första boken i serien tyckte jag inte var bra men jag gav nästa en chans. Nu har jag läst den tredje och de blir bara bättre och bättre. Ser fram emot att fortsätta läsa de andra.

 2. 4 av 5
  @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 25 mars 2023

  Som vanligt leverarar Pascal. Boken var spännande och lite tragisk. Tycket att karaktärerna är färgstarka. Boken var trovärdig med en del tvister.

 3. Thriller
  Frankie, 11 augusti 2021

  det var jättespännende att läsa och jag kunde inte sluta. Jag kan bara rekomendera denna boken. Jag gillar Vanessa Frank som person

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Pascal Engman