Änkorna (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Vanessa Frank (del 3)
Antal sidor
505
Utgivningsdatum
2021-03-15
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789189087682

Änkorna

(60 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-03-15
79
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Pascal Engman är den nya generationens mästare. Med lätt hand kastar han dig in i sina dramer. Det är mästerligt". David Lagercrantz

"En osviklig förmåga att bygga upp spänning." DN

"Med cliffhangers och en spännande, trovärdig intrig lyckas han bygga upp ett tempo i berättelsen som aldrig släpper taget." Aftonbladet

En manlig polis hittas mördad på Gärdet och bara minuter från brottsplatsen upptäcks ytterligare ett offer, en ung kvinna av okänd identitet. Dubbelmordet leder polisinspektör Vanessa Frank in på en snårig utredning som visar sig bli mer personlig än hon någonsin kunnat ana. När spåren allt eftersom börjar peka mot IS är skräcken ett faktum.

Samhällets rädsla för terrorbrott ökar samtidigt som terrornätverken blir bättre på att verka i det dolda. Och när sorgens förmåga att föra samman människor omvandlas till en effektiv drivkraft att hämnas, kan konsekvenserna bli förödande.

Änkorna är den tredje, fristående delen i Pascal Engmans serie om polisinspektör Vanessa Frank. I denna fartfyllda thriller fördjupas historien om den egensinniga hjältinnan Vanessa, samtidigt som den berör en skrämmande aktuell hotbild mot vårt samhälle.

Pascal Engman var tidigare journalist på Expressen och en av tidningens mest profilerade reportrar. I Vanessa Frank-böckerna avhandlar han extrema samhällsfenomen som högernationalister, incels och islamister. Frågor om klass och identitet är beståndsdelar som löper som en röd tråd genom Pascal Engmans författarskap. Han är idag en av de mest lästa författarna i sin generation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Änkorna
 2. +
 3. Kokain

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kokain av Pascal Engman (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Änkorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra kunde ha blivit mycket bättre!
  PER LINDAHL, 12 december 2021

  Den övergripande handlingen hade förutsättningar till att skapa en bra bok.

  Tyvärr så brister trovärdigheten på flera punkter. Pascal Engman vill skapa bilden att majoriteten av islamister är terrorister. Undra vilket syfte författaren har eftersom han specificerar att alla mobiler, dator och surfplatta i historien kommer från företaget Apple?

  Nej tyvärr så blir denna bok nog den sista för mej från Pascal Engman.

 2. bra och spännande
  Karin, 9 september 2021

  Inte alls lika bra som de tidigare i serien men fortfarande helt klart läsvärd och underhållande.
  Karaktärerna är bra och genomarbetade och man har nu lärt känna dem på ett sätt som kräver fortsatt läsning.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Pascal Engman