Anfall som försvar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (430.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Håkan Julander
Utgivningsdatum
2020-12-20
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jan Risheden
ISBN
9789189087729
Anfall som försvar (ljudbok)

Anfall som försvar Ljudbok

(11 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-12-20

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
MED FRAMTIDENS KRIGSFÖRING

När det avancerade AI-programmet Calliope hamnar på den svarta marknaden lyckas Kinas underrättelsetjänst komma över teknologin. AI:n är den mäktigaste i modern tid och liknas vid ett programmerbart rovdjur med förmågan att hacka och kontrollera all sorts elektronisk utrustning.

Jack Ryan Jr och Kollegiet måste hitta Calliope innan det är för sent - i fel händer kan det kraftfulla vapnet förgöra en hel kontinent.

Samtidigt står president Jack Ryan handfallen när hans barndomsvän Patrick West, tidigare CIA-agent och numera bosatt i Indonesien, an-klagas för hädelse mot islam. För att lyckas rädda West innan det är för sent tvingas presidenten ta till okonventionella metoder.

ANFALL SOM FÖRSVAR är den senaste boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York Times-bästsäljare är den skrämmande realistisk och aktuell, som hämtad direkt från verklighetens löpsedlar om datasäkerhet och farorna med artificiell intelligens.

TOM CLANCY skrev inte mindre än 18 New York Times-bästsäljare. Redan hans första roman, Jakten på Röd oktober, fick lysande recensioner och beskrevs som "den perfekta historien" av USA:s dåvarande president, Ronald Reagan. Under de kommande trettio åren etablerade sig Clancy som en omisskännlig mästare på att blanda autentisk realism med intrikata konspirationer och knivskarp spänning innan han gick bort i oktober 2013.

MARC CAMERON är författaren bakom den bästsäljande serien om specialagenten Jericho Quinn. Han tillbringade nästan 30 år inom brottsbekämpning och tjänstgjorde bland annat som federal utredare inom U.S. Marshals Service. 2016 blev han utvald att fortsätta Tom Clancys serie om Jack Ryan och Kollegiet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna