Pojken från skogen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (319.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Wilde (del 1)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2021-01-11
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Peter Samuelsson
ISBN
9789189087903

Pojken från skogen Ljudbok

(106 röster)  |   Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-01-11

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När det förflutna hinner ikapp

Ett barn hittas i skogen på USA:s östkust. Han har överlevt ensam utan mänsklig kontakt och har inget minne av var han kommer ifrån. Pojken får namnet Wilde. 30 år senare har Wilde återvänt till skogen där han bor isolerad och utstött från den stad han vuxit upp i. Han har lämnat en lovande karriär inom militären bakom sig och föredrar ett avskilt liv utan några nära relationer.

Men när en tonårsflicka försvinner spårlöst blir Wilde indragen i fallet. Han tvingas återvända till det samhälle han aldrig passat in i och upptäcker snart att staden och dess maktelit döljer mörka hemligheter som kan förstöra otaliga liv.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. I den kärnfulla thrillern Pojken från skogen vävs ojämförlig spänning ihop med fängslande karaktärer och otroliga vändningar. Med ett medryckande driv utforskas brännande ämnen som utanförskap, lögner och konspirationer.

HARLAN COBENS böcker har sålts i över 70 miljoner exemplar och översatts till 43 språk. Han är den enda författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allan Poe Award, Anthony Award och Shamus Award. Harlan Coben är även verksam som manusförfattare till tv-serier och hans bok The Stranger (Främlingen) är nu aktuell som hyllad Netflix-serie.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Pojken från skogen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite rörig
  -, 27 januari 2023

  Jag tyckte mycket om boken men det blev lite rörigt med alla namn. Kommer ändå att rekommendera boken.

 2. Coben i högform
  -, 10 september 2021

  Mycket bra thriller, men Reines engelska uttal är bitvis riktigt dåligt

 3. Spänning
  -, 2 mars 2021

  Boken är en bra Coben som skulle fått en fyra i betyg men Reines inläsning gör att den lyfter ytterligare. Rekommenderas starkt till dig som gillar spänningsromaner.

 4. Spänning
  -, 12 februari 2021

  Jag gillar Cobens böcker. De flesta handlar om föräldrar och deras förhållande till sina barn. Reine Brynolfsson är en suverän uppläsare. Serien om Myron Bolitar är annorlunda men jag gillar de humoristiska dialogerna som även finns i övriga böcker. Vissa personer återkommer, såsom Hester Crimstein, som även figurerar här. Kanske det kommer en forsättning på denna bok eftersom det finns en obesvarad fråga kvar.

 5. Pojken från skogen.
  -, 9 februari 2021

  Spännande underhållning. Underbar uppläsarröst, Reine Brynolfsson.

 6. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 18 januari 2021

  Harlan Coben - Pojken från skogen - Betyg: 4 av 5 - 📚 - Det här är den nittonde boken som jag läser av Harlan Coben. Hans serie om sportagenten Myron Bolitar tycker jag inte är speciellt bra. Men alla hans fristående böcker tycker jag är mycket bra. Den här boken, hans senaste och nyutkomna bok, Pojken från skogen, var också bra. Men tyvärr så tyckte jag nog att den var något sämre än hans tidigare böcker. Fast jag kan ändå absolut rekommendera boken.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben