Läsdagboken (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-24
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
180 x 130 x 14 mm
Vikt
218 g
SAB
B
ISBN
9789189087989
Läsdagboken (inbunden)

Läsdagboken

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-11-24
126
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Läsdagboken Kan levereras innan julafton
Nu kan du samla alla dina läsminnen och tillhörande omdömen för att enklare komma ihåg vad du har läst. Oavsett om det är feelgood, thriller, biografi eller klassiker kan du nu få den perfekta platsen att samla alla dina läsupplevelser.

I Läsdagboken kan du samla alla dina minnen och intryck från de böcker du läst både de du älskat mest och de som inte höll måttet. Här kan du fylla i datumet då du läste din bok, betygsätta den och skriva ner vad du tyckte om boken. Dessutom finns inspirerande tips för att starta och driva din bokklubb och hålla reflekterande och givande boksamtal. Utöver det finns även utrymme att lista dina absoluta favoritböcker, citat som du minns och mer.

Det är den perfekta gåvan till alla bokälskare. Med vacker och tidlös form är det både ett enkelt och njutningsfullt sätt att samla alla bokminnen på ett och samma ställe.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Läsdagboken
 2. +
 3. Läsdagbok : baserad på Tove Janssons muminberättelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läsdagbok : baserad på Tove Janssons muminberät... av Paula Nivukoski (inbunden).

Köp båda 2 för 310 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Läsdagboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läsdagbok
  Anna Birgitta (Dalarna), 7 mars 2023

  För mig räckte det att bara öppna boken, som jag tyvärr hade beställt två exemplar av, för att konstatera att den inte är något för mig. Så trist och inrutat att jag inte kan beskriva det. Nej, nej!

 2. Perfekt att ge bort
  Bokdjungeln , 1 december 2021

  Hallå alla bokälskare! Eller bör jag kanske säga se hit alla som ska köpa julklapp till en bokälskare?! Årets julklapp är hur som helst här. I denna fina lilla bok kan en nu journalföra alla böcker en läst. Det är inga långa omdömen en ska skriva så boken är väldigt prestigelös på så sätt, vilket jag uppskattar. Jag som gillar att skriva saker förhand tycker att denna bok är riktigt bra. Vad som är ännu bättre är att jag nu har det angenäma problemet att välja om jag ska behålla den själv ell... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner