Evigheters evighet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Klotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2021-06-07
Upplaga
1
Förlag
Rámus Förlag
Översättare
John Swedenmark
Originaltitel
Eilíf¿arnón
Medarbetare
Alm, Thomas (form)
Dimensioner
210 x 150 x 13 mm
Vikt
243 g
SAB
Hce.03
ISBN
9789189105188
Evigheters evighet (inbunden)

Evigheters evighet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-06-07
234
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Ásta Fanney Sigurdardottir är poet, konstnär och musiker född 1987 och bosatt i Reykjavík. Hon räknas som en av Islands mest nyskapande poeter och framträder med sina innovativa och performanceliknande läsningar världen över.

Sigurdardottir debuterade som poet 2012 och Evigheters evighet är hennes första diktsamling. Hon är också en av grundaren till konstgalleriet Kunstchlager och är av medlemmarna i elektro-poptrion aiYa.

Evigheters evighet är fylld med lekfull, intelligent humor och poetisk stringens. En stilfull kombination av lyriska bilder, ljud och rytmiskt språk, som av kritiker på Island utsetts till en avantgardistisk isländsk klassiker .
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Evigheters evighet
 2. +
 3. Nattarbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nattarbete av Sjón (häftad).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Evigheters evighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Blommor, nycklar, hyenor och en och annan sheriff
  Johanna , 22 augusti 2021

  Dikter är som låtar, som nån sa. De vill eller kräver att man lyssnar/läser igen och igen. När hon förför djävlar och flår gåshud påminner hon om en tidig Christine Falkenland. Eller en völva (kvinnlig schaman) när hon sveper sin skräckmantel om sig och stakar ut kursen mot evigheters evighet. Årets bästa bok! Vackert och egensinnigt. Sen är hon rolig också. Islänningarna upplever sen nåra år tillbaka en poesiboom (precis som danskarna). När ska vi få se nåt liknande här i Sverige?

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ásta Fanney Sigur¿Ardóttir

 • Ewigzeit

  Ásta Fanney Sigur¿Ardóttir

  Oszillierend zwischen nordischer Mythologie und Märchen, Popkultur und Fantasy nimmt die künstlerische Multi-Begabung Ásta Fanney Sigur¿ardóttir ihre Leserinnen und Leser mit auf eine Art Traumreise, eine Reise zwischen Schlaf und Wachen, die auch...