Vår tid : 20 texter till en förnyad samhällsanalys (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2023-11-20
Förlag
Tankesmedjan Tiden
Medarbetare
Törnestam, Andrea (förf.) / Hansson, Malin (förf.) / Lindgren Åsbrink, Marika (förf.) / Fastesson Lindgren, Emma (förf.) / Färm, Daniel (förf.) / Enfeldt, Johan (förf.) / Blomqvist, Niklas (förf.) / Borgnäs, Kajsa (förf.) / Therborn, Göran (förf.) / Martinsson, Petter (förf.) / Thor, Anders (förf.)
Dimensioner
210 x 130 x 18 mm
Vikt
434 g
SAB
Ocgdd
ISBN
9789189117495
Vår tid : 20 texter till en förnyad samhällsanalys (häftad)

Vår tid : 20 texter till en förnyad samhällsanalys

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2023-11-20
200
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Efter åtta år i regering befinner sig Socialdemokraterna åter i opposition. Valförlusten 2022 skedde i en orolig tid med stora samhällsproblem. Ska arbetarrörelsen återigen lyckas forma en bättre framtiden behövs förnyelse, diskussion och omprövning av gamla sanningar.

Behovet av en ny samhällsanalys är stort och frågan om vilken grund socialdemokratin står på inför nästa val kräver ett svar. Vår Tid är Tankesmedjan Tiden och Aktuellt i Politikens bidrag till en förnyad samhällsanalys. Med tjugo texter vill vi komplettera och bredda det arbete som Socialdemokraterna gör.

Vi är övertygade om att den här antologin innehåller analyser relevanta för den som vill förstå vår tid bättre och samhällsproblemen Sverige står inför.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vår tid : 20 texter till en förnyad samhällsanalys
  2. +
  3. Ett ord för blod

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett ord för blod av Faysa Idle, Daniel Fridell, Theodor Lundgren (inbunden).

Köp båda 2 för 425 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • En natt kidnappar jag alla mina hemtjänstkunder i en stulen buss

    Linnea Swedenmark

    En natt kidnappar jag alla mina hemtjänstkunder i en stulen buss  handlar om en ung kvinnas sommar som anställd inom hemtjänsten och hennes möten med "kunder" som Berit, Gustav och Vilgot. Den handlar om klassresor, status och en kr...