På väg : berättelser om tillfrisknande! - från Hlins hus till Brokks hus 2019-2020 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2020-03-03
Förlag
Vulkan
SAB
Vln
ISBN
9789189137202
På väg : berättelser om tillfrisknande! - från Hlins hus till Brokks hus 2019-2020 (häftad)

På väg : berättelser om tillfrisknande! - från Hlins hus till Brokks hus 2019-2020

Häftad Svenska, 2020-03-03
180
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hlins hus och Brokks hus är öppenvårdsverksamheter i Örebro för kvinnor respektive män med beroendeproblematik vad gäller alkohol och andra droger.

Från den nordiska mytologin har våra verksamheter fått sina namn: Hlin var tjänstekvinna till Odens hustru, Frigg. Hlin sägs också ha varit människornas beskyddare. Dvärgen Brokk smidde kättingen Gleipner. Han smidde den av kvinnors skägg, bergens rötter, katters buller, fi skars andedräkt, björnars senor och fåglars spott. Kättingen blev tunn som en sidentråd men klarade av att hålla Fenrisulven fjättrad så det var möjligt att undvika jordens undergång.

På väg är en bok som handlar om Hlins - och Brokks hus, två verksamheter som ger stöd och beskydd till några av de mest utsatta människorna i vårt samhälle, men boken ger också en inblick i hur människor, som länge varit fast i ett svårt missbruk av alkohol och/eller droger, hittar kreativa och fungerande lösningar för att skapa en värdig tillvaro.

Läs våra deltagares egna ord och tankar om kampen för att fjättra de mörka krafterna i livet. Och känn kraften i den kätting deras ord och tankar smider.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På väg : berättelser om tillfrisknande! - från Hlins hus till Brokks hus 2019-2020
  2. +
  3. Till spelfriheten! : kognitiv beteendeterapi vid spelberoende - manual för behandling individuellt eller i grupp - arbetsmaterial för deltagarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Till spelfriheten! : kognitiv beteendeterapi vi... av Liria Ortiz (häftad).

Köp båda 2 för 279 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Ulfvensjö