Frigående barn : en föräldrarbok om det ökade stillasittandet och hur vi tillsammans tillgodoser våra barns behov av rörelse (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
266
Utgivningsdatum
2021-09-10
Förlag
Leopard Förlag
Illustratör/Fotograf
Lotta Sjöberg
Dimensioner
216 x 157 x 21 mm
Vikt
446 g
SAB
Dofa,Eh
ISBN
9789189145504

Frigående barn : en föräldrarbok om det ökade stillasittandet och hur vi tillsammans tillgodoser våra barns behov av rörelse

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2021-09-10
237
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Idag sitter, ligger eller står våra barn mer eller mindre stilla under större delen av sin dag. Problemet är dessutom inte barnens tid i skolan utan det är i själva verket tillsammans med oss föräldrar som barnen rör sig som minst.

Skärmar, skjuts i bil och vagn tillsammans med ständig övervakning är några av orsakerna bakom utvecklingen. Boken Frigående barn försöker svara på varför barn är så stillasittande, vad barn egentligen behöver i termer av rörelse och hur vi föräldrar kan tänka och göra annorlunda för att bryta trenden och tillsammans ge våra barn den uppväxt de förtjänar.

Vi föräldrar måste hjälpas åt för att tillgodose barnens grundläggande rätt till god hälsa. Innan det är för sent.

SANDRA DAHLÉN är fackboksförfattare och har sedan 20 år tillbaka arbetat som föreläsare och utbildare. Hon har tidigare skrivit böckerna Sex med mera, Hetero och Hallongrottan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Frigående barn : en föräldrarbok om det ökade stillasittandet och hur vi tillsammans tillgodoser våra barns behov av rörelse
  2. +
  3. Ebbas gravidbok : den enda guiden du behöver

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ebbas gravidbok : den enda guiden du behöver av Ebba Kleberg Von Sydow (inbunden).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sandra Dahlén