Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2020-04-06
Förlag
Idus Förlag
Illustratör/Fotograf
Matilda Serholt
Dimensioner
228 x 175 x 6 mm
Vikt
196 g
SAB
Hcf
ISBN
9789189147256
Rune fattar klimatet (inbunden)

Rune fattar klimatet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-04-06
159
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vädret och årstiderna växlar. Samtidigt blir klimatet över lång tid varmare. Men vad beror det på? Och vad är det egentligen för skillnad på väder och klimat?

Rune är ett av alla barn som funderat över klimatfrågan och han bestämmer sig för att själv hitta svaren på sina frågor. Ibland finns de närmare än man kan tro. Följ med Rune och upptäck hur klimatet förändras och vad vi människor kan göra för att minska vår klimatpåverkan.

Med lättförståeliga förklaringar och kluriga uppgifter är det här en bok för barn och föräldrar som vill lära sig mer om det som kallas vår tids ödesfråga.

Boken är faktagranskad av Johan Kuylenstierna, vice ordförande i Klimatpolitiska rådet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rune fattar klimatet
  2. +
  3. Stora roliga skogsboken : aktiviteter för hela året

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stora roliga skogsboken : aktiviteter för hela ... av Julia Wiberg (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rune fattar klimatet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fakta och berättelse i ett
    @barnbokstips, 17 maj 2020

    I första boken om Rune får vi lära oss om el och hur den produceras. I Rune fattar klimatet får läsaren och Rune lära sig om klimatet, hur det fungerar och hur vi människor påverkar det negativt men också vad vi kan göra för att minska klimatpåverkan. Utöver det så får läsaren på varje uppslag en fråga där svaret kan hittas i bilden. Ett sätt som gör att läsaren också spanar in illustrationerna lite extra. En lättförståelig bok som öppnar upp för prat och med kunskap kan vi vara med och förän... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna