Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
57
Utgivningsdatum
2021-09-22
Förlag
LL-förlaget
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
208 x 143 x 11 mm
Vikt
207 g
SAB
Vefe
ISBN
9789189149083
En god natt : så sover du bättre (inbunden)

En god natt : så sover du bättre

Inbunden,  Svenska, 2021-09-22
189
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
/LÄTTLÄST/

Att komma till ro och sova gott

 

Har du svårt att sova? I så fall är du inte ensam. Många av oss sover dåligt i perioder. Orsakerna till det kan vara flera, som stress, oro eller smärta. På samma sätt som skälen till sömnproblem kan variera kan också lösningarna se väldigt olika ut.

I En god natt hjälper psykolog Helena Kubicek Boye dig att fundera kring din sömnsituation. Vad skulle du kunna göra för att få bättre förutsättningar att sova gott? Det kan handla om allt från att skippa kaffet och stänga datorn till att göra enkla avslappningsövningar. Hur sovrummet ser ut spelar också roll: kanske skulle du sova bättre om det var svalare och mörkare? I boken får du också kunskap om våra sömncykler, hur sömnen ser ut under olika faser i livet och vad som händer i kroppen när vi sover och när vi inte sover.

 

Författaren och psykologen Helena Kubicek Boye har lärt många att hitta tillbaka till en god sömn. Hon har skrivit flera böcker om konsten att sova som vänder sig till både barn och vuxna.

 

"Författaren ger konkreta och tydliga svar på alla frågorna, som kan vara till stor hjälp för att lösa ett svårt problem som påverkar både kropp och själ. Boken [ ] är en viktig handbok för att få bättre sömn. Den kan med fördel användas inom undervisning, vård och som självhjälpsbok." Margareta Fridstjerna, BTJ-häftet nr 16, 2021.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En god natt : så sover du bättre
  2. +
  3. Baka kakor - Med tydliga steg-för-steg-bilder / Lättläst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Baka kakor - Med tydliga steg-för-steg-bilder /... av Mia Öhrn (inbunden).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Kubicek Boye