Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
39
Utgivningsdatum
2023-01-25
Förlag
LL-förlaget
Medarbetare
Engblom, Mikael (form)
Dimensioner
207 x 138 x 8 mm
Vikt
172 g
SAB
Do
ISBN
9789189149403
Lindra oro och ångest (inbunden)

Lindra oro och ångest

Inbunden,  Svenska, 2023-01-25
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
/LÄTTLÄST/

Det finns alltid något att oroa sig för, något vi är rädda för kommer att hända. Vi kanske oroar oss för jobbet eller skolan, för att pengarna inte ska räcka eller för att de vi älskar ska bli sjuka. Oron är en naturlig del av livet. För det mesta kan vi acceptera att den finns och hantera den.

Men ibland blir oron för stark och går över i ångest. Vi kan uppleva att oron och ångesten tar över vår vardag, suger all vår energi och påverkar våra val och vad vi kan göra. Då behöver vi hitta sätt att lindra vår oro.

I boken Lindra oro och ångest presenterar psykologen Helena Kubicek Boye flera metoder som kan få oron och ångesten att minska. Metoderna är enkla att förstå och utföra, och går bra att göra hemma på egen hand. I boken förklaras också vad oro och ångest är, hur och varför känslorna uppstår och hur det kan kännas i kroppen när oron och ångesten tar över.

Författaren Helena Kubicek Boye har mångårig erfarenhet som psykolog på vårdcentral. Hon är också verksam som skönlitterär författare och skriver både deckare och barnböcker.

Lättlästnivå: 2 Lättare
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lindra oro och ångest
  2. +
  3. Hälsans vingar : förstå och bli fri från oro, ångest och depression

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hälsans vingar : förstå och bli fri från oro, å... av Åsa Palmkron Ragnar (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Helena Kubicek Boye