Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
85
Utgivningsdatum
2023-11-27
Förlag
LL-förlaget
Medarbetare
Paulsson, Mats (foto)
Dimensioner
232 x 177 x 14 mm
Vikt
414 g
SAB
Rag
ISBN
9789189149571

Börja yoga

Inbunden,  Svenska, 2023-11-27
229
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
/LÄTTLÄST/

Yoga kan utövas på många olika sätt och ger oss det vi alla mår bra av: styrka, rörlighet, balans, fokus och avslappning. Utifrån dina förutsättningar och din dagsform bestämmer du själv hur din träning ska se ut. Allt du behöver för att komma igång är bekväma kläder.

I Börja yoga presenterar Josephine Selander i text och bild tydligt och enkelt yogans grundläggande rörelser och positioner, och hur du lätt anpassar dem efter dina behov. Du kan läsa om hur du andas för att lugna sinne och kropp och få lättare att fokusera, och om hur du kan slappna av för att komma ner i varv och somna när det är dags för det.

Josephine Selander har grundat Nordiska Yogainstitutet där hon utbildar yogalärare. Hon har skrivit flera yogaböcker och hållit i yogaprogram på tv. Josephine Selander är också utbildad dansare och skådespelare och doktorand i historia. Bokens foton är tagna av fotograf Mats Paulsson.

Lättlästnivå: 2 - Lättare
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Börja yoga
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Josephine Selander

 • Filosofi som terapi : Tidlösa metoder för livets prövningar

  Josephine Selander, Gustav Jonsson

  Vad gör du när livet skaver? När jobbiga känslor tar överhanden? Eller när du undrar vad som är meningen med allt? Filosofi¿ som terapi ger dig en lång rad praktiska metoder för att bättre kunna ta dig an livets med- och motgångar. De bygger på en...

 • Filosofi som terapi: verktyg för levnadskonst

  Josephine Selander, Gustav Jonsson

  Vad gör du när livet skaver? När jobbiga känslor tar överhanden? Eller när du undrar vad som är meningen med allt? Filosofi som terapi ger dig en lång rad praktiska verktyg för att bättre kunna ta dig an livets med- och motgångar. Boken är ett smö...