Trojka-Da 1 : Textbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2005-02-01
Upplaga
2. uppl.
Förlag
Scripta textproduktion
Illustrationer
ill.
Dimensioner
245 x 170 x 10 mm
Vikt
272 g
SAB
Fma
ISBN
9789189154285
Trojka-Da 1 : Textbok (häftad)

Trojka-Da 1 : Textbok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2005-02-01
307
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Trojka-Da 1 : Textbok Kan levereras innan julafton
Trojka-Da är en grundkurs i ryska i två delar.
Avsedd för: gymnasium och vuxenutbildning.

Trojka-Da 1 Textbok innehåller lättillgängliga texter över vardagliga ämnen. De utvecklar ett basordförråd och grammatiken byggs upp långsamt men säkert. Till varje stycke finns fördjupande realiainformation på svenska. Boken innehåller styckeordlistor och alfabetisk ordlista och ett avslutande litet realialexikon. Grammatikhänvisningar till Rysk minigrammatik..
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trojka-Da 1 : Textbok
 2. +
 3. Copyboken : gör läsare till kunder, förvandla ord till pengar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Copyboken : gör läsare till kunder, förvandla o... av Mattias Åkerberg (häftad).

Köp båda 2 för 606 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Trojka-Da 1 : Textbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas!
  Niko, 21 december 2018

  Tycker boken är pedagogiskt upplagd med blandade övningar (syftar i denna recension på både övningsboken, textboken och CD-skivan) . Det som varit mindre bra är att boken startar med en introduktion till ryska skrivstilen, något som känns en aning förlegat. CD-skivan är bra även fast vissa av ljudfilerna spelas för fort. Emellanåt svårt att förstå de grammatiska reglerna när de förklaras på svenska, se till att hålla koll på de svenska grammatiska termerna innan ni ger er på boken.

  N... Läs hela recensionen

 2. Bra upplägg men dyr
  BillyG, 15 augusti 2011

  Känns som upplägget är rätt bra. Texterna bygger vidare på glosorna man tränar in.

  Reagerade på att det var väldigt många texter på svenska om rysk kultur och historia. Känns som utfyllnad som inte hör hemma.

Visa alla 2 recensioner

Övrig information

Trojka-Da är en grundkurs i ryska i två delar.
Avsedd för: gymnasium och vuxenutbildning.

Trojka-Da 1 Textbok innehåller lättillgängliga texter över vardagliga ämnen. De utvecklar ett basordförråd och grammatiken byggs upp långsamt men säkert. Till varje stycke finns fördjupande realiainformation på svenska. Boken innehåller styckeordlistor och alfabetisk ordlista och ett avslutande litet realialexikon. Grammatikhänvisningar till Rysk minigrammatik. Till boken finns en separat övningsbok, CD-skiva (f-pris 440 kr; inget särskilt ISBN-nummer) eller kassettband (f-pris 220 kr; inget särskilt ISBN-nummer) med samtliga texter i textboken och hörövningarna i övningsboken.