Någon som du (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (209.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Charlotta Åkerblom
Utgivningsdatum
2020-04-04
Förlag
Sekwa förlag
Översättare
Ulla Linton
ISBN
9789189157002

Någon som du Ljudbok

(35 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-04-04

Styckköp

179

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Välkommen till Fifth Avenue nummer 12, ett New York-hus med ett brokigt gäng boende och en av stadens sista handstyrda hissar. I Någon som du möter vi husets invånare och deras livsöden i en charmig romantisk komedi om grannar, kärlek och hemligheter.

En dag börjar Sanji jobba som hissoperatör i huset för att hjälpa en släkting att slå ett världsrekord i vertikalt resande. Vad ingen vet är att den trevlige unge mannen i uniform egentligen är en framgångsrik affärsman som har kommit till New York från Bombay för att träffa investerare.

På översta våningen bor Chloe, en ung skådespelerska som arbetar med att läsa in ljudböcker och är hemlighetsfull om sitt förflutna. Kan en tjej som hon falla för en kille som han? När Sanji och Chloes vägar korsas startar en händelsekedja som ingenting kan stoppa, och livet på Fifth Avenue nummer 12 blir sig aldrig likt igen.

Någon som du är en varm och underhållande kärlekshistoria med oväntade möten och charmiga karaktärer. Det är en oemotståndlig berättelse som leker med våra fördomar och firar våra olikheter.

"En djupt mänsklig romantisk komedi." QUEBEC JOURNAL

"Den bubblar som champagne och påminner om filmer som Notting Hill." AFP

Marc Levy är den mest lästa nu levande franska författaren. Han bor i New York, där Någon som du utspelas. Hans förra roman PS från Paris blev en världssuccé med sin varma och humoristiska skildring av ett par som möts i Paris och tappert försöker stå emot kärleken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Någon som du. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Finstämd
  -, 23 oktober 2022

  Fin mysig välskriven med oanade vändningar. Väl värd sin läsning.

 2. Underbart charmig bok
  Kim M. Kimselius, 15 maj 2021

  En sanslöst härlig bok. Den handlar om en brokig samling människor i Fifth Avenue nummer 12 i New York. Huset har en av stadens sista handstyrda hissar.

  I centrum står den gammaldags hissen med hisskötaren. Han vet allt om människorna i husen och gör mer än att sköta hissen. En dag när hans kollega som har nattpasset hamnar på sjukhus övertalar han sin unga släkting att ta nattpasset som hisskötare.

  Vad ingen vet, inte ens hans faster och farbror, hisskötaren i huset, är att... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marc Levy