Mysteriet Henri Pick (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
266
Utgivningsdatum
2022-05-23
Förlag
Sekwa Förlag
Översättare
Sara Gordan
Originaltitel
Le Mystère Henri Pick
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hce
ISBN
9789189157316
Mysteriet Henri Pick (pocket)

Mysteriet Henri Pick

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2022-05-23
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Underhållande och humoristiskt om böcker och hemliga manus

I ett bibliotek i Bretagne finns ett helt rum tillägnat manus som refuserats av förlagen. En dag hittar en ung parisisk förlagsredaktör ett helt makalöst manus bland pappershögarna. Hon bestämmer sig för att ge ut boken, som genast blir en bästsäljare.

Men den förmodade författaren, en viss bortgången pizza bagare vid namn Henri Pick, skrev aldrig något mer avancerat än en inköpslista enligt änkan. Den erkände litteraturkritikern Rouche anar att något inte stämmer och bestämmer sig för att undersöka saken närmare. Vem var egentligen författaren?

Mysteriet Henri Pick är en härlig berättelse om läsande, kärlek och hemligheter.

"En bubblande komedi. Man slukar Mysteriet Henri Pick och funderar över det märkliga bandet mellan bok och läsare." - Elle

David Foenkinos är en av Frankrikes bäst säljande författare med en mängd romaner bakom sig. 2012 utkom Nathalie - en delikat historia på svenska, en bok som filmatiserades med Audrey Tautou i huvudrollen. Även Mysteriet Henri Pick har blivit film och visats på svenska biografer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mysteriet Henri Pick. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Oväntad twist!
    Boktagen (Malmö), 20 augusti 2022

    Lågmäld historia som ändå fångar mitt intresse. En bok påverkar ett antal personers liv. Vem är författaren till boken? Korta kapitel som gör boken lättläst och perfekt på en resa. Boken har en charm som jag har svårt att sätta fingret på.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Foenkinos