Konsten att gnälla : stoppa gnäll - hos andra och dig själv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2020-02-05
Förlag
Type and Tell
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
193 g
SAB
Dok
ISBN
9789189161054

Konsten att gnälla : stoppa gnäll - hos andra och dig själv

(5 röster)  |   Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-02-05
121
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Blir du irriterad när andra börjar gnälla utan att komma med ett enda förslag på lösningar? Du är inte ensam om det. I den här boken får du fakta, inspiration, tips och konkreta verktyg samtidigt självtestet: "Är du en gnällspik? Ett frågeformulär som kan öka din självkännedom!" som du kan prova själv eller tillsammans med vänner eller kollegor. Bokens mål är att du ska få möjlighet och frihet att vara i en miljö fri från gnäll! Och sluta gnälla för egen del och istället bli mer kreativ och göra mer av det du värdesätter.

Liria Ortiz är leg. psykolog, psykoterapeut, handledare, master i ACT, Acceptance and Commitment Therapy, specialist i klinisk psykologi och utbildare i MI (MINT). Hon vann det Stora Psykolog- priset år 2017. Liria har skrivit flera böcker om motivation som man hittar på Adlibris och Bokus. OBS! Hon föreläser utifrån bokens innehåll på firmafester, konferenser och kick off.

E-mail: liria.ortiz@gmail.com Hemsida: www.liriaortiz.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att gnälla : stoppa gnäll - hos andra och dig själv
 2. +
 3. Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Depphjärnan : varför mår vi så dåligt när vi ha... av Anders Hansen (pocket).

Köp båda 2 för 210 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Konsten att gnälla : stoppa gnäll - hos andra och dig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra lärande,!!

  Jag rekommendera boken till alla som " upplever" detta mödosam tid ,Boken visar hur du kan förbättra dig själv och kunna förstå människor med det behovet!

 2. Gnällets funktion och konsekvenser
  Jeffrey, 13 juli 2020

  Vad är gnäll? Är jag en person som gnäller? Vad är funktionen med gnäll? Vad blir konsekvenserna av att gnälla? På individnivå? Relationsnivå? Gruppnivå? Organisationsnivå? Liria undersöker detta på ett enkelt, tydligt och nyfiket sätt. Liria ger förslag på sex steg för att gnälla mindre i början av boken. Liria fördjupar sig i funktionen och konsekvenserna av gnäll och här låter hon sin omfattande kunskap inom KBT (kognitiv beteendeterapi) och ACT (Acceptance Commitment Therapy) komma fram. ... Läs hela recensionen

 3. Läsvärd bok
  Cecilia , 8 juni 2020

  Som många av Lirias böcker lättläst, konkret med talande exempel och tankevärd. Ett område man pratar alldeles för lite av. Boken har gett mig mer kunskap och perspektiv på funktionen av gnäll och vad man kan göra åt det. Det enda som gör att boken inte får en 5:a är att det känns som det är lite upprepning av och till.

 4. Tänkvärd och användbar bok
  gunilla , 29 februari 2020

  Ett vanligt problem som förekommer både i privatlivet och på arbetsplatser. Boken ger nya tankar och handfasta råd både för allmänt intresserade och professionella.

 5. Gnällspikar, energitjuvar och konfliktbaciller
  Anna Benitha Pettersson, 29 februari 2020

  Gnällspikar, energitjuvar och konfliktbaciller ges plats i Liria Ortiz nyutgivna bok som inleds med ett reflekterande självskattningstest. Har jag fastnat i ett gnälligt beteende eller tar jag ansvar för de förändringar jag vill ska ske?

  Det är lätt att ta till sig hennes beskrivning av både forskning, åtta konkreta verktyg för beteendedesign och tips i samtal enligt metoden MI, motiverande samtal. Uppskattar så hur resonemanget runt konsten att gnälla belyser perspektiv från olika ... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Liria Ortiz