Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2020-08-17
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Dimensioner
210 x 155 x 10 mm
Vikt
224 g
SAB
Hc.04
ISBN
9789189169036
Elva tankar från elva platser (inbunden)

Elva tankar från elva platser

Inbunden,  Svenska, 2020-08-17
177
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det finns något meningsfullt med varje plats vi besöker och i varje möte vi gör. Våra sinnen och tankar, tro och fantasi kan hjälpa oss att väva in magi och mening i det mesta. På så sätt får tillvaron en djupare dimension än vad vi ser och upplever. Kanske det rent av går att hitta ett sagoskimmer i tillvaron med hjälp av denna bok?

En bok som tar avstamp i olika platser som författaren besökt, inte alltid geografiska. Boken kan läsas i ett svep eller man kan hoppa mellan texter beroende på var man befinner sig i livet.

De fyra första texterna i boken är inlästa för Sveriges Radio P1: Tankar för dagen, under november 2019.

En mångbottnad bok som hittar sitt djup i tron och livet. Vi behöver drömmar särskilt i svåra tider. Och vi behöver hopp. Vi behöver också en paus, en oas, där inte Corona får ta över vårt liv och vår vardag. Så kan läsas i texten Sommar i boken och vi tror att denna bok kan vara just en sådan paus, som ger hopp och återhämtning.

Hanna Johnselius bor med sin make och familj i Kalix. Båda makarna är verksamma präster. Tidigare har Hanna skrivit boken Sorgens änglar och Elva personporträtt från Kalix.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Elva tankar från elva platser
  2. +
  3. Bielkes fredagsreflektioner. Volym 1, Krönikor som berör livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bielkes fredagsreflektioner. Volym 1, Krönikor ... av Maria Bielke Von Sydow (spiral).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »