Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
308
Utgivningsdatum
2022-10-03
Upplaga
1
Förlag
Pärlan Förlag
Översättare
Joseph A Davis
Originaltitel
The case for Heaven
Dimensioner
215 x 143 x 18 mm
Vikt
460 g
SAB
Ceaf
ISBN
9789189169739

Finns det en himmel?

Häftad,  Svenska, 2022-10-03
189
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Finns det en himmel? använder den utredande författaren Lee Strobel sin analytiska förmåga och research för att visa oss definitiva bevis för himlens existens.

Genom fascinerande samtal med respekterade experter inklusive en hjärnforskare, en forskare som analyserat ett tusen beskrivningar av nära-döden-upplevelser, samt en före detta ateist och nu kristen filosof ger Strobel oss övertygande svar på frågor som:

Hur kan vi veta att det finns liv efter döden?

Blir det tråkigt i himlen?

Skickar Gud verkligen människor till helvetet?

Kommer vi att ha samma kroppar och personlighet efter döden?

Vad innebär det att se Gud ansikte mot ansikte?

Med ett balanserat och rationellt tillvägagångssätt utforskar Strobel reinkarnation, universalism, samt Jesus anspråk på exklusivitet. Strobel delar även sin egen erfarenhet av att nästan dö och om hur närheten till döden kan forma livet.

"Livets mest självklara faktum är att alla dör. Det skulle vara irrationellt och dåraktigt att leva hela livet oförberedd på det vi vet är oundvikligt! Därför blir läsningen av den här boken en av de klokaste tidsinvesteringarna du någonsin kommer att göra. Denna bok sätter stopp för dina oroliga frågor och rädslan för vad som händer efter döden. Istället får du den tillförsikt och frid i hjärtat som kommer av att känna din eviga destination".

- Dr. Rick Warren, Leva med mål och mening

"Finns det en himmel? engagerar både hjärnan genom övertygande bevis och hjärtat genom personliga vittnesbörd och upptäckter. Jag hoppas att du oavsett om du är kristen eller skeptiker ska läsa, diskutera och dela den här boken med andra."

- Sean McDowell, fil.dr, docent i apologetik

LEE STROBEL är ateisten som blev kristen. Han är en före detta prisbelönt juridisk redaktör vid Chicago Tribune samt New York Times bästsäljande författare av mer än fyrtio böcker och läroplaner, som sålt mer än fjorton miljoner exemplar tillsammans. I Washington Post blev han beskriven som en av den evangelikala världens mest populära apologeter. För tillfället leder han Lee Strobel Center for Evangelism samt Applied Apologetics vid Colorado Christian University. Lee och hans fru, Leslie, har varit gifta i nästan femtio år. Besök honom gärna på LeeStrobel.com.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Finns det en himmel?
  2. +
  3. Kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lee Strobel