Den onda systern (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
372
Utgivningsdatum
2020-09-24
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Molle Kanmert Sjölander
Originaltitel
The wicked sister
Dimensioner
217 x 143 x 32 mm
Vikt
554 g
SAB
Hce
ISBN
9789189177048
Den onda systern (inbunden)

Den onda systern

(13 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-09-24
189
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Vanvettigt spännande och helt omöjlig att lägga ifrån sig!"
Karen Slaughter

"Dionne målar ett oförglömligt porträtt av en familj som vet att de är på väg mot en katastrof men är oförmögna att stoppa den." - Publishers Weekly

"En pulshöjande vildmarksthriller." Minneapolis Star Tribune

Hon trodde att hon hade lagt det förflutna bakom sig. Men tänk om det bara har bidat sin tid?

I femton år har Rachel Cunningham suttit i frivillig exil på en psykiatrisk klinik, eftersom hon är övertygad om att hon är ansvarig för sina föräldrars död. Men när det kommer fram nya detaljer kring morden återvänder Rachel till familjens stora timmerstuga, djupt inne i Michigans skogar, för att söka efter svar.

Efterhand som Rachel får en klarare bild av vad som verkligen hände den ödesdigra dagen då hennes föräldrar mördades upptäcker hon att ett hem kan vara fyllt av obeskrivlig ondska ...

Karen Dionne är författare till den internationella bästsäljaren Träskkungens dotter - som finns utgiven på tjugosex språk. Karen Dionne är bosatt i norra Detroit tillsammans med sin man.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den onda systern
 2. +
 3. Mannen på gatan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mannen på gatan av Trevor Wood (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Den onda systern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Galet spännande!
  -, 24 november 2020

  Rachel Cunningham har frivilligt tillbringat femton år på en psykiatrisk klinik efter morden på sina föräldrar. Nya detaljer framkommer som gör att Rachel börjar tvivla på sin skuld. För att söka svar behöver hon återvända till familjens timmerstuga, djupt inne i Michigans otillgängliga skogar.

  Det är ett starkt familjedrama, samtidigt som det är en ryslig spänningsroman. Till en början är tempot relativt lugnt, för att med stigande spänning explodera mot slutet.

  En bok ... Läs hela recensionen

 2. Spänning på hög nivå
  bok_stavligt, 7 november 2020

  Uppföljaren till succén "Träskkungens dotter" utspelar sig i samma miljö som föregångaren, övre Michigans otillgängliga natur. Och precis som i föregångaren har djuren och naturen en betydelsefull roll.

  Rachel har frivilligt tillbringat 15 år av sitt liv på mentalsjukhus, övertygad om att hon är skyldig till sina föräldrars död. Av en händelse får hon information som får hennes övertygelse att vackla, och hon beslutar sig för att lämna sjukhuset och försöka ta reda på vad som egentli... Läs hela recensionen

 3. Kryper in under skinnet
  Stinas_boksida, 2 november 2020

  Rachel har hela tiden trott att hon var den som dödat sina föräldrar. För att straffa sig själv, har hon suttit på en psykiatrisk klinik i 15 år, helt frivilligt.

  Men så får hon se något som gör att hon börjat tvivla på att hon är den skyldige. För att ta reda på mer, skriver hon ut sig från kliniken, och återvänder till huset där allt hände.

  Sakta växer familjens historia och hemligheter fram, och den är både mörk, obehaglig och skrämmande.

  Wow, vilken bok. Det gic... Läs hela recensionen

 4. Maxad spänning!
  Bokhyllaniskuggan, 21 oktober 2020

  ❥ Recension

  För ett par år sen skrev Karen Dionne boken Träskkungens dotter som jag tyckte var skitbra. Nu har hon gjort det igen - skrivit en bladvändare fylld av spänning, obehag och människans komplexa natur.

  Boken är skriven ur två perspektiv - Rachel i nutid och hennes mamma Jenny i dåtid. Vi får följa Rachel och hennes syster Dianas barndom med sina föräldrar samt deras vuxna liv efter föräldrarnas död. Genom deras berättande nystas virrvarvet av misstankar upp oc... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Karen Dionne