En misslyckad kvinnas bekännelser (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-06-14
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Molle Sjölander Kanmert
ISBN
9789189177161
En misslyckad kvinnas bekännelser (e-bok)

En misslyckad kvinnas bekännelser E-bok

(15 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-06-14

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
*** "Nells resa är hysteriskt rolig, rörande och klarögt klok ... " - Lucy Dillon ***

*** "Den nya Bridget Jones." - The Daily Telegraph ***

*** "Säg hej till en bok som kommer att få dig att skratta på varje sida - oavsett om du är 20, 40 eller 80." - HEAT ***

Hjärta? Brustet.
Karriär? Obefintlig.
Hem? Inneboende.
Ålder? Ingen kommentar.

Nell Stevens drömliv i Kalifornien får ett abrupt slut: konkurs och uppslagen förlovning. Hon flyttar tillbaka till London, utan en krona på kontot, för att börja om på nytt. Medan hon har varit borta har mycket förändrats. Hennes singelvänner är gifta och har barn, skyhöga hyror tvingar henne att hyra ett rum hos en främling och alla perfekta Instagram-liv gör att hon känner sig som ett enda stort fiasko.

Efter en period av färdigblandad gin och tonic på burk, chips och duster med hyresvärden om hur man fyller diskmaskinen, får Nell till slut ett frilansuppdrag: att skriva dödsrunor. På så vis träffar hon änkan Cricket som är dryga åttio och i full färd med att måla om sina väggar i gult.

En oväntad vänskap tar sin början och Nell får en knuff i rätt riktning.

Alexandra Potter föddes i Yorkshire, men bor nu i Notting Hill, London, tillsammans med Mr California och deras bosniska gatuhund. När hon inte skriver eller reser tillbringar hon ohälsosamt mycket tid på Instagram där hon påminns om att hon borde träna oftare, dricka mycket vatten, utöva mindfulness och känna sig #välsignad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En misslyckad kvinnas bekännelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En misslyckad kvinnas berättelse
    Åsa Benholm, 11 mars 2023

    Jag trodde vid första sidan att jag som en 75 årig tant inte skulle ha någon behållning av att läsa om en fyrtioårig kvinnas besvikelser. Men vad jag bedrog mig! Med humor och distans är beskrivningen av livets olika skeenden härligt beskrivna. Rekommenderar till fullo läsning!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Alexandra Potter